“CÀRRITX” EL NOU VÍDEO DEL MÚSIC POLLENCÍ MÉS SEGUIT DE YOUTUBE

363

“Excel·lent!! Estic molt content que ha tornat la llegenda absoluta !!!”, “No hi ha paraules per descriure com és d’increïble això! Gràcies Mike!!! Ara m’està ajudant en moments molt difícils!”, “Quants sentiments expressats en només una peça!”, “Hauries de ser més conegut a tot el món, una llegenda!”

Aquests són només alguns dels més de 135 comentaris (la majoria en anglès) que acumula el vídeo de Youtube “Càrritx” en només deu dies. Es tracta del nou videoclip de Mike Le Rossetti, un músic que, amb el seu anterior vídeo, va aconseguir el que probablement no ha fet cap altre pollencí, aconseguir 3,5 milions de reproduccions i 28.000 subscriptors… i amb una peça instrumental. El més curiós de tot és que aquestes xifres les aconseguí amb un vídeo que publicà ara fa sis anys anomenat “Djent jazz funk” i per aquest motiu els seus seguidors agreixen i comenten tan efusivament el seu retorn.

Qui és Mike Le Rossetti?

Mike Le Rossetti és el nom artístic de Miquel Ros, un guitarrista del Port de Pollença que fa anys que trepitja els escenaris de tota l’illa amb diverses formacions del panorama metal illenc, des del grup de death metal “Inner Sight“, a la banda de heavie paròdic “Esquit Arreu“. Però com ha tingut més repercussió, almanco a fora de l’illa, ha estat amb aquest projecte en solitari on mostra el seu virtuosisme amb una guitarra de vuit cordes. Aquest tipus de guitarra, tot i que desconeguda per al gran públic, és la més usada en l’estil de música Djent, un gènere derivat del heavie metal, que Mike combina amb altres estils com el Jazz o el Funk.

En Miquel Ros confessa que quan va gravar el primer vídeo l’any 2015 no s’esperava de cap manera la repercussió que ha tingut després, i que simplement intentava mostrar un tipus de música que li agradava i que no encaixava amb l’estil de cap dels grups al qual participava. Tot i que abans ja havia gravat alguns temes en pla casolà, aquest “Djent jazz funk” va ser el primer i darrer que va publicar amb una producció més professional.

PUBLICITAT

Respecte del motiu pel qual no ha tornat a fer cap altre vídeo en 6 anys, Ros explica que per fer un nou vídeo trobava era necessari igualar o superar el nivell de l’anterior i que per això són necessàries moltes hores d’assaig. A més el fet de posar-se fer feina a compte propi (és electricista) i tenir un fill, li havia impedit dedicar fins ara el temps necessari compondre i assajar.

Producció del vídeo

Mike explica que aquest vídeo està molt més ben fet que l’anterior en tots els sentits, però tot i això no espera que tingui ni de lluny les reproduccions de l’anterior. Les imatges estan gravades a Coves Blanques, mentre que la música ha estat produïda i mesclada per Miquel A. Riutort (més conegut com a Mega) al Psychosomatic Studio d’Inca. Pel que fa a la bateria, Mike va contactar amb un reconegut bateria anomenat Anup Sastry, que ha enviat la pista de la bateria des d’Estats Units.

Tot i l’èxit dels seus vídeos, Mike no fa comptes fer cap concert en solitari ni té cap projecte destacat en marxa. Tot això, diu ho fa simplement per amor a la música.

Tant “Càrritx” com “Djent Jazz Funk” és poden descarregar en qualitat alta a la seva web https://mikelerossetti.bandcamp.com/

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT