I ELS CÀRRECS DELS MOROS 2018 SERAN…

1110

Ells serà Dragut, Lloctinent i Abanderat als Moros i Cristians de 2018.

Sebastià Vila, Miquel Cerdà Torandell i Antoni Cerdà Bravo representaran els dirigents de les tropes mores d’aquest 2018, ja que, amb 1.080 vots, han resultat esser la candidatura guanyadora a Dragut, Lloctinent i Abanderat. Aquesta candidatura s’han imposat a les altres cinc candidatures. La segona més votada ha esatat la integrada per Andreu Cladera, Jaume Llompart i Martí Cifre que han aconseguit 983 vots. Mentre que la candidatura formada per Miquel Cabot, Cristòbal Cànaves i Alfonso Benavides han fet 642 vots. Les altres dues candidatures no han arribat als 500 vots.

El recompte de les paperetes per a Dragut, Lloctinent i Abanderat s’ha iniciat just després de conèixer qui faria d’Ajuntament Vella enguany per la Patrona i a les dotze i mitja hores, s’han sabut els resultats dels dirigents dels sarraïns.

dels 3.441 votants, 3.429 han dipositat la papereta groga dins l’urna corresponent al càrrecs dels Moros.

A aquestes hores del recompte, l’ambient s’anima. Només queda saber el nom més esperat: el del pollencí que aquest 2018 representarà l’heroi Joan Mas. Just ara han començat a comptar les paperetes blanques. Tan aviat com sapiguem qui dels 8 candidats és el guanyador, ho direm.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital
PUBLICITAT