I ELS CÀRRECS DELS MOROS 2018 SERAN…

1104

Ells serà Dragut, Lloctinent i Abanderat als Moros i Cristians de 2018.

Sebastià Vila, Miquel Cerdà Torandell i Antoni Cerdà Bravo representaran els dirigents de les tropes mores d’aquest 2018, ja que, amb 1.080 vots, han resultat esser la candidatura guanyadora a Dragut, Lloctinent i Abanderat. Aquesta candidatura s’han imposat a les altres cinc candidatures. La segona més votada ha esatat la integrada per Andreu Cladera, Jaume Llompart i Martí Cifre que han aconseguit 983 vots. Mentre que la candidatura formada per Miquel Cabot, Cristòbal Cànaves i Alfonso Benavides han fet 642 vots. Les altres dues candidatures no han arribat als 500 vots.

El recompte de les paperetes per a Dragut, Lloctinent i Abanderat s’ha iniciat just després de conèixer qui faria d’Ajuntament Vella enguany per la Patrona i a les dotze i mitja hores, s’han sabut els resultats dels dirigents dels sarraïns.

dels 3.441 votants, 3.429 han dipositat la papereta groga dins l’urna corresponent al càrrecs dels Moros.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital

A aquestes hores del recompte, l’ambient s’anima. Només queda saber el nom més esperat: el del pollencí que aquest 2018 representarà l’heroi Joan Mas. Just ara han començat a comptar les paperetes blanques. Tan aviat com sapiguem qui dels 8 candidats és el guanyador, ho direm.

PUBLICITAT
PUBLICITAT