CARNAVAL EN DIJOUS LLARDER AL PORT

1106

Avui horabaixa, al Port de Pollença, s’ha viscut el Carnaval en Dijous LLarder, com marca el calendari tradicional de Mallorca. Hi ha hagut Rua i moltes disfresses, i, per suposat, no ha faltat el Concurs de Disfresses.

Els guanyadors del Concurs de Disfresses en la categoria comparsa adults han estat els “A la vida també hem d’aprendre a volar”, que han donat els 400 euros del premi a l’Associació Balear d’Infants amb Malalties Rares (Abaimar).

El segon premi, dotat amb 350 euros, ha esta “Caplloncheros, una gran família”. I el tercer premi, dotat en 300 euros, ha estat per “Cultura oriental”.

Pel que fa al guanyadors del Concurs de Disfresses en la categoria comparsa infantil, el primer premi dotat amb 300 euros atorgats per Colonya Caixa Pollença, han estat Flower Power.

PUBLICITAT

El segon premi, dotat en 250 euros, ha estat per “Junts a la Lluna” i el tercer premi, dotat en 200 euros, ha estat per “Papillons Rollers”.

En la modalitat individual o parella, el primer premi de 75 euros ha estat per “SOS” i el segon de 60 euros, per a “Dama medieval veneciana”.

En la modalitat trios o quartets, el primer premi de 75 euros ha estat per a “Un globus, dos globus, tres globus” i el segon de 60 euros, per a “Monster Cookies”.

S’ha de destacar que més de 400 disfresses han participat a la Rua que aquest horabaixa ha recorregut els carrers del Port, però també que molts més grans i partits han omplit la plaça Miquel Capllonch de colors i alegria en un horabaixa primavera.

“A la vida també hem d’aprende a volar”, guanyadors del Concurs de Disfresses en la modalitat comparsa adults, han impartit una lliçó de solidaritat en donar els 400 euros del premi a Abaimar.
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT