CAPVESPRES DE MÚSICA I MANTA ALS SAGRATS CORS

180

La Fundació Cors Oberts de Pollença impulsa un cicle musical que, amb el títol de “Capvespres de música i manta”, té intenció de donar suport als artistes autònoms que, degut a la pandèmia, han quedat en una situació de vulnerabilitat.

El primer d’aquests concerts anirà a càrrec d’Ambànima & Dalmau, un duet format per la cantant pollencina Maria Antònia Serra i el pianista Pedro Dalmau. Això serà aquest diumenge 11 d’octubre, a les 11 hores, al pati dels Sagrats Cors.

Les persones interessades en assistir-hi, han de reservar la plaça prèviament a través del telèfon 971530667. I és que l’aforament està limitat i, per accedir-hi, caldrà complir les mesures sanitàries reglamentàries com ús de mascareta i de gel hidroalcohòlic.

Des de la Fundació Cors Oberts, conviden els assistents a dur una manteta de casa per gaudir de la música en espanyol d’Ambànima & Dalmau, sense passar fred.

PUBLICITAT

També anuncien que, més endavant, hi haurà altres concerts del Cicle Capvespres de Música i Manta.

Rasper 2.0

Dia 26 de setembre, la Fundació Cors Oberts va fer un mercadet de segona mà amb el qua va donar per acabar el projecte Rasper. En aquella acció, repctaren 1.322 euros que serà la darrera aportació ordinària de la Fundació al “Rebost solidari” que gestiona Càritas Parroquial.

A partir del mes d’octubre, posen en marxa el projecte Rasper 2.0, un projecte renovat.

La botiga de segona mà continuarà oberta cada dimars i cada dijous, de 17 a 19 hores, com és costum. Per suposat, per entrar, caldrà complir totes les mesures sanitàries per pal·liar la covid-19. La recaptació es destinarà a donar suport a les famílies vulnerables i a altres projectes de la Fundació Cors Oberts.

Per altra banda, des de la Fundació Cors Oberts, volen demanar a les persones que els duen material a la botiga que ho facin amb bosses petites per facilitar el maneig de les bosses per part de les missioneres dels Sagrats Cors. A més a més, avisen que els dies de lliurament de material per a la botiga de segona mà és el dilluns i el dijous, de 9 a 12 hores, i el dimecres i divendres de 17 a 19 hores. Aquests dies les missioneres dels Sagrats Cors compten amb voluntaris que els ajuden a condicionar el material donat.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT