UN CAP DE SETMANA PER A TOTS ELS GUSTS

2

Aquest cap de setmana que avui inauguram, Pollença s’omple d’activitats per a totes les edats i gusts. Des de converses sobre literatura a concerts, festes o dinars solidaris.

Converses Literàries a Formentor

Sense anar més lluny, avui donen inici les Converses Literàries a Formentor, que enguany arriben al 10è aniversari. Durant tot el cap de setmana l’Hotel Formentor s’omplirà de “Bohemis, Mags i vagabunds” a través de les xerrades d’escriptors, crítics, editors i professors universitaris. En aquest dècim aniversari s’entrega del Premio Formentor de les Lletres 2017 a l’escriptor Alberto Manguel. Això serà avui mateix a les 20 hores, tot i que els actes comencen a les 17:15. Podeu consultar el programa a aquest enllaç http://www.fundacionsantillana.com/PDFs/programa_04_ok.pdf

Però cal avisar que les entrades s’han exhaurit i qui no en tengui, s’haurà de posar en llista d’espera.

Dit això, exposam dia a dia tot el que succeirà al nostre municipi avui i els dies vinents.

PUBLICITAT

Divendres 22 de setembre

– A les 20:00 a Can Llobera, Els mallorquins i Josep Melià 50 anys després. Debat a càrrec de Damià Pons i Celestí Alomar, en el marc del Setembre Cultural. Xerrada sobre el polític i escriptor mallorquí que , ara fa 50 anys, va publicar un assaig titulat “Els Mallorquins”, un assig sobre la realitat nacional mallorquina.

Dissabte 23 de setembre

– A partir de les 18:00 i fins a les 2:00 als Jardins de Ca la Gran Cristiana, BSKT FEST. Segona edició de la festa Club Bàsquet Colonya Pollença per recaptar fons de cara a la nova temporada. Hi haurà menjar, beure i molta música dels anys 80 i 90 a càrrec de deejaysgrup.

A les 20:00 al museu Dionís Bennàssar, concert de María Do Ceo. El Club Rotary’s Pollença oragnitza aquest concert a càrrec de la reconeguda cantant de fados. L’entrada és gratuïta.

Diumenge 24 de setembre

A les 14:00 al claustre de Sant Domingo, dinar commemoratiu del Dia Mundial de l’Alzhèimer. Després de la cursa per l’Alzhèimer AFAMA organitza un dinar per recordar la importància de la lluita contra aquesta malaltia. El preu del dinar són 12€ per adults i 8€ per als nins fins a 8 anys. Els tiquets es poden adquirir a la Drogueria Reus, a Electrodomèstics Reus i a Mar Blava.

A les 18:00 a la plaça Miquel Capllonch, Circ Amigoo. La Compnyia Mumusic Circus ens presenta aquest espectacle dirigit a majors de 8 anys, en el qual un home i una dona confabulen un món ple de poesia desenredant el seu propi circ interior.

A les 20:30 a la Parròquia del Port de Pollença, concert de María Do Ceo. Continuen els concerts d’estiu per recaptar fons per les obres de millora de la Parròquia. Les entrades tenen un preu de 6 € i es poden comprar anticipades a la parròquia o a taquilla bans del concert.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital