EL CAP DE SETMANA S’AVANÇA: CINEMA, DANSA, NETWORKING… ABRIL DE REPÚBLICA I FERIA DE ABRIL…

48

El cap de setmana s’avança amb una atapeïdíssima agenda d’actes que inclouen cinema, dansa, networking i moltes altres activitats socials i culturals.

Al Club Pollença

Avui, dijous 12 d’abril, a les 20’30 hores, al Club Pollença, es projectarà La vida lliure, un film dirigit per Marc Recha, sobre Tina i Biel, dos joves que l’any 1915 descobreixen un valuós tresor a Menorca i decideixen usar-lo com a moneda de canvi per poder viatjar amb sa mare a Argèlia, que ja és allà cercant feina. Els dos germans desitgen vehement arribar al país africà i per aconseguir-ho demanen ajuda a Rom, un home solitari que no dóna explicacions a ningú.

La vida lliure es projectarà en versió original, o sigui en català. La durada d’aquest drama és de 90 minuts.

PUBLICITAT

Estrenada el mes de març de 2018, la crítica ha destacat que “Recha presenta ara la seva heterodoxa lectura minimalista d’una pel·lícula de pirates (…) aconsegueix invocar l’esperit de l’aventura amb gran economia d’elements (…) l’essencial no està en l’imaginari tradicionalment associat al gènere, sinó en els diversos estímuls”. Així ho apuntava Jordi Costa a El País.

El preu de l’entrada és de 4 euros per als socis i de 6 euros per als no socis.

Per altra banda, dissabte 14 d’abril, a les 17 hores, al Club Pollença, hi haurà dansa: Volen, volen, un joc coreogràfic càlid que es fon com un conte melòdic per estimular la imaginació dels infants.

A partir d’un globus, una joguina que representa la festivitat, la infància, l’aventura, la fantasia, la imaginació, l’amistat i també la complicitat i el lligam, Volen, volen desenvolupa un llenguatge sense paraules que, com s’ha dit, estimula la imaginació dels infants. Aquest és un espectacle pensat per a infants majors de 3 anys, que els convida a botar, a participar…

L’entrada és gratuïta i la durada de Volen, volen és de 50 minuts.

BNI Fusion es presenta al Club Nàutic

Demà, divendres 13 d’abril, entre les 18 i les 21 hores, al Club Nàutic del Port de Pollença, hi haurà un Beerworking de presentació de Business Network Internacional (BNI).

Amb aquest acte, es pretén celebrar la creació del grup d’empresaris i professionals BNI Balears. L’esdeveniment al Club Nàutic estarà animat pel grup de Jazz Springtime Jam.

Des de l’organització, apunten que “serà un esdeveniment interessant per poder conèixer molts professionals i empresaris i detectar oportunitats, nous clients, proveïdors i passar un estona agradable”.

Assistir a aquest Beerworking de presentació de BNI Balears costa 35 euros per persona. És imprescindible reservar plaça a través de la web eventbrite.es/e/entrades-beerworking-presentacion-bni-fusion, ja que les places són limitades.

Feria de Abril

Els dies 13, 14 i 15 d’abril, al solar de can Conill, es farà la Feria de Abril, que organitza el Centro Cultural Andaluz.

A les 20 hores, de divendres 13 d’abril, es farà la recepció de les autoritats. Mentrestant, la Tropa de Cornetes i Tambors farà una cercavila i a les 20’30 hores, s’inaugurarà oficialment la Feria. A les 21 hores, començarà l’espectacle de ball a càrrec de Canela Pura i la seva professora Raquel de Córdoba. A partir de les 22 hores, la festa continuarà amb sevillanes i rumbes amb Deejay’s.

Dissabte i diumenge, 14 i 15 d’abril, hi haurà activitat dins el recinte firal amb cavalls, música i, per suposat, tapes i rebujitos. Un dels actes més esperats de la Feria de Abril és la missa rociera que es dirà el diumenge 15 d’abril, a les 12 hores, i que cantarà el Coro Rociero de Mallorca.

A les 20 hores, cantaran l’himne d’Andalusia i, a les 22 hores, es clausurarà la Feria 2017.

Abril de República

També demà, divendres 13 d’abril, a les 20 hores, a can Llobera, hi haurà el primer acte d’Abril de República. Serà la conferència “Els republicans abans de la República” que pronunciarà la historiadora Catalina Martorell Fullana.

Dissabte 14 d’abril, a les 19’30 hores, a la plaça dels Seglars, es farà l’homenatge a les víctimes del franquisme. Paraules, música i flors per a tots aquells que lluitaren per les idees de justícia, igualtat i llibertat.

Dia 17 d’abril, (dimarts), a les 19’30 hores, a can Llobera mateix, es farà una conferència sobre “La repressió a Mallorca durant la Guerra Civil, els camps de concentració de presos” que pronunciarà el llicenciat en Ciències Polítiques i graduat en Dret, Cosme Bonet.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT