UN CAP DE SETMANA MOLT PLE D’ACTIVITATS

124

Aquest cap de setmana de maig és molt ple d’activitats. De fet, els alumnes de l’IES Guillem Cifre de Colonya avui dematí tenen les portes obertes per a qui vulgui col·laborar amb el Mercadet Solidari per ABAIMAR. Aquesta és la primeríssima activitat d’un cap de setmana durant el qual hi haurà el sorteig del personatges històrics, diverses exposicions d’art, un sopar solidari i un altre mercadet solidari, concerts, visites guiades i tango al Museu… i ball de pagès!

Mercadet solidari IES Guillem Cifre de Colonya

Avui, divendres 25 de maig, a partir de les 10’45 hores, a l’IES Guillem Cifre de Colonya, faran un Mercadet Solidari per recaptar doblers per a l’Associació Balear d’Infants amb Malalties Rares (ABAIMAR).

Sorteig personatges històrics de la Patrona

Avui, divendres 25 de maig, a les 18 hores, a la Sagristia (carreró del Vent), se sortejaran els personatges històrics de la processó de la Patrona entre els nins i nines que estiguin interessats en representar alguns dels personatges més representatius de la historia pollencina (Mare de Déu dels Àngels, els dos angelets que l’acompanyen, l’heroi Joan Mas, l’Arquebisbe Rull, els bisbes Cànaves i Desbach, el poeta Costa i Llobera, el capellanet d’honor, sor Elisabet Cifre de Colonya, la Mare Alberta, les tres dones de can Sales i l’Ajuntament Vella -6 senyors i 6 amos).

PUBLICITAT

“Elements” al Club Pollença

Avui, divendres 25 de maig, a les 20 hores, al Club Pollença, s’inaugura l’exposició “Elements”, una mostra dels alumnes de segon de Batxiller de l’IES Guillem Cifre de Colonya que han preparat a l’assignatura de Dibuix Artístic.

Sopar solidari als Sagrats Cors

Avui, divendres 25 de maig, a partir de les 20’30 hores, al convent dels Sagrats Cors (carrer de Mallorca, 30, Pollença), hi ha el Sopar Solidari que organitza la Fundació Cors Oberts (FCO). Tal i com ja es va fer l’any passat, els beneficis d’aquest soparet es destinaran al projecte d’ajuda a la dona a Pollença.

El preu del sopar, que inclou pa amb oli, postres i begudes, és de 10 euros. La vetlada s’allargarà amb sortejos.

Les persones interessades en assistir a aquest Sopar Solidari als Sagrats Cors poden comprar els tiquets que es venen al mateix Convent.

Concert de Damià Oliver i Els Arcàngels

Avui, divendres 25 de maig, a les 21’30 hores, al Claustre de Sant Domingo, hi haurà un concert de Damià Oliver i Els Arcàngels durant el qual presentaran el seu nou disc El menescal és qui cura els animals. El preu de l’entrada és de 10 euros.

Darreres visites guiades i tango al Museu

Demà, dissabte 26 de maig, a les 10’30 hores i a les 12 hores, hi haurà les darreres visites guiades i tango al Museu, una activitat que s’ha realitzat cada dissabte del mes de maig i que el passat cap de setmana s’intensificà amb motiu del Dia Internacional dels Museus.

Per assistir a aquestes visites guiades i tango, cal inscriure’s prèviament, ja que les places són limitades. Per reservar una plaça, podeu telefonar entre les 10 i les 14 hores, al 971531166 o bé enviar un correu electrònic a la següent adreça auxmuseu@ajpollenca.net

Pilar Cerdà inaugura Silencis a la Dionís Bennàssar

Demà, dissabte 26 de maig, a les 20,00 hores, a la Galeria Dionís Bennàssar, l’artista Pilar Cerdà inaugura l’exposició “Silenci”; una mostra sobre la qual la comissària i crítica d’art, Gudi Moragues Jaulin du Seutre, ha destacat que “les seves obres ens mostren formes heretades de la natura, com ara la figura humana en la seva forma conceptual i pura, aconseguint un matís simbòlic i suggeridor. Tot això sempre a través del joc que crea amb els volums i les formes estilitzades dels cossos. El seu misteriós lirisme concita una acció a mig camí entre el moviment i l’estatisme”.
La inauguració estarà amenitzada pel grup “Versionados”.

Mercadet al Refugi d’Animals

Aquest diumenge 27 de maig, entre les 10 i les 14 hores, al Refugi d’Animals de Pollença, hi haurà un mercadet per recollir fons per aquesta entitat.
Totes les persones que vulguin aportar material per vendre es poden posar en contacte amb el refugi o amb els organitzadors.

I qui vulgui col·laborar amb el Mercadet, té l’oportunitat d’anar al Mercadet i trobar qualque xiripa. De passada, ajudarà a sostenir un servei tan necessari com el de tenir cura dels animals de companyia.

Cantates italianes

Diumenge 27 de maig, a les 19 hores, a l’església de la Mare de Déu del Carme del Port de Pollença, hi haurà un concert de Mirando il Cielo, que oferirà un repertori de cantates italianes per a veu i tiorba. L’entrada és gratuïta.

Final de curs i ballada popular d’Aires de la Cala

Diumenge, 27 de maig, a les 19 hores, al Claustre del Convent de Sant Domingo, l’Escola d’Aires de la Cala oferirà un demostració de ball de pagès per posar punt al curs 2017/18. A continuació, hi haurà ballada popular a càrrec d’Aires de la Cala.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT