UN ALTRE CAP DE SETMANA PLE D’ACTIVITAT A POLLENÇA

80

Qui digui que a Pollença no passa res és perquè no surt de ca seva. El dimecres ja us vàrem informar de les nombreose activitats que hi havia a Pollença els dies previs al cap de setmana, però és que demà, l’activitat continua amb nombrosos i molt diversos actes.

Concert “Petit”

Avui, divendres 26 a les 21 hores la música pop i d’autor arribarà al Club Pollença de la mà de Joan Castells, més conegut com a Petit. Allà presentarà el nou disc “The eternity and the mirror”. L’entrada és gratuïta.

Taller de pigments

Demà, dissabte 27 de 10 a 13 hores, al Museu de Pollença tindrà lloc un taller sobre els pigments i els aglutinants Una oportunitat única per gaudir en família dels colors, la seva fabricació i la seva aplicació. El taller serà conduït pel codirector del Museu, Andreu Aguiló. L’activitat és gratuïta però convé apuntar-s’hi perquè les places són limitades.

PUBLICITAT

 

Taller de camisetes

Quasi al mateix temps al Centre de Turisme Ornitològic de la Gola tindrà lloc un altre taller dirigit a les famílies. Es tracta d’un taller de pintar camisetes i bosses de tela amb imatges d’aus. Serà demà dissabte a partir de les 10,30 hores i després es farà una volta per la Gola per observar algunes de les aus que s’hi poden trobar. Cal dur camisetes i/o bosses de tela, de cotó, llises i de colors clars. També, si en tenim, podem dur primàtics per observar les aus. L’activitat és gratuïta però s’hi han d’apuntar al Facebook o al Twitter del Centre de turisme ornitològic de la Gola o al telèfon 692 64 40 36.

Jornada de Bioconstrucció i Salut

Demà dissabte a partir de les 10 hores i durant tot el dia tindrà lloc una jornada sobre bioconstrucció i salut al Club Pollença. Aquestes xerrades estan organitzades per l’Associació per a la Bioconstrucció a les Illes Balears i tractaran temes com l’alimentació, l’exposició als camps electromagnètics i l’ecoarquitectura. El preu de la inscripció són 10 euros i es pot fer a la web www.abib.org. A aquesta web també podreu veure la programació.

“Sonam pel Llevant”

El diumenge 28 a partir de les 11 del matí la Banda de Música de Pollença oferirà concerts solidaris a diverses places de Pollença per recaptar fons per als damnificats de les inundacions del Llevant de Mallorca. Els concerts es faran a Plaça Major, la plaça dels Seglars i la plaça de Ca les Munnares.

Teatre: La maternitat d’Elna

I el diumenge 28 d’octubre, a les 19 hores, al Club Pollença, la companyia Sí Teatre posarà en escena La maternitat d’Elna, escrita i dirigida per Joan Gomila. Vuit actrius, Mercè Rojals, Xesca Forteza, Xesca Gàndara, Maggie Adrover, Francisca Pocoví, Xisca Pérez, Joana Sala i Tonina Siquier, apropen al públic el drama dels refugiats republicans que fugiren del franquisme durant la guerra de 1936 i foren confinats i humiliats al camp de concentració d’Argelès (França).

Enmig d’aquesta tragèdia, una mestra suïssa, Elisabet Eindenbenz, farà d’infermera i salvarà centenars de dones embarassades, que escapen d’Espanya i de la persecució alemanya dels jueus. Elisabet Eindenbenz instal·là aquestes dones a la Maternitat que impulsà a la localitat d’Elna i ajudà a néixer i a criar els seus nadons en condicions dignes.
L’entrada a La maternitat d’Elna de Joan Gomila és gratuïta.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT