CAP DE SETMANA ESTIUENC I AMB BONA MÚSICA

93

Al Port de Pollença, estan immersos en les celebracions amb motiu de Sant Pere (veure programa), patró dels pescadors, fita estiuenca als nuclis de població costaners. Tanmateix, però, l’activitat per al cap de setmana va més enllà d’aquesta festa popular i, molt especialment, inclou bona música per refrescar les caloroses vetlades.

“Perdre el verd”. Biel March.

Avui, divendres 29 de juny, a les 20 hores, a Sa Quartera Centre d’Art d’Inca (a la plaça de la Quartera, s/n), l’artista pollencí Biel March inaugura l’exposició “perdre el verd”. La mostra es podrà visitar fins al 31 de juliol.
L’horari de Sa Quartera Centre d’Art d’Inca és de dilluns a divendres de 18 a 21 hores, els dijous i els dissabtes obren de 10’30 a 13’30 hores.

Taller de cremes solars a l’Ateneu

Demà, dissabte 20 de juny, entre les 9’30 i les 12 hores, a l’Ateneu de Pollença (carrer Metge Sureda, 8), l’associació cultural Cap de Fibló organitza un taller de cremes solars que impartirà Catalina Sebastià.
Al costat de Catalina, els assistents aprendran a fer cremes solars casolanes, sense parabens ni toxines, i també cremes calmants per després de prendre el sol. A més a més, mostrarà l’alquímia per reduir envasos, productes nocius i costos.
Amb aquest nou taller, Cap de Fibló pretén conscienciar la societat sobre l’impacte ambiental que produeixen la majoria dels productes industrials que s’usen diàriament.
El preu del taller és de 8 euros per als socis de l’Ateneu o de Cap de Fibló, i de 15 euros per als que no ho són. En acabar, cadascú s’emportarà un pot de crema elaborada amb productes ecològics, a més de la recepta per a fer-la quan s’acabi.
Qui estigui interessat en fer aquest taller, ha d’enviar un correu electrònic a capdefiblo2016@gmail.com

PUBLICITAT

Marta Bauzà i Manon Parmentier, en concert per a l’AECC

Aquest dissabte 30 de juny, a les 22 hores, al Claustre de Sant Domingo, la soprano pollencina Marta Bauzà i la pianista Manon Parmentier, oferiran un Concert Solidari amb l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).
El preu de les entrades, que es poden comprar a les oficines de turisme de Pollença i del Port, o a la seu de la Junta Provincial de Balears de l’AECC (carrer Aragó, 215 2a.), és de 15 euros. Qui no pugui assistir al concert, però vulgui fer un donatiu a l’AECC, s’ha habilitat una fila zero. En aquest cas, es pot fer un ingrés al següent compte corrent ES10 2100 0390 23 0200432889.

Sorteig de la Dama dels Cossiers

Aquest diumenge, dia 1 de juliol, a les 20 hores, al Club Pollença, es farà el sorteig de la Dama dels Cossiers de 2019. Per tant, totes les al·lotes que vulguin ballar els Cossiers s’han de personar aquell dia i en aquella hora, al Club.
El sorteig es realitzarà tal i com és costum. O sigui que, en funció dels anys que fa que es presenten, les al·lotes tendran un o més paperets amb el seu nom. Tanmateix, però, l’atzar farà que només un dels noms que hi ha dins la bosseta surti i sigui el de la jove agraciada per participar en aquesta dansa pollencina que fa unes dècades es va recuperar de l’oblit.
Pel que fa als joves que vulguin ballar els Cossiers, es poden posar en contacte amb els organitzadors i els explicaran com ho han de fer per participar als assajos i sortir a ballar un dia 2 d’agost, dia de la Patrona de Pollença.

Víctor Uris Trio a Sant Vicenç

Diumenge, 1 de juliol, a les 21 hores, al Mirador de cala Barques, a Sant Vicenç, hi ha Blues a la fresca amb Víctor Uris Trio.
Qui es va donar a conèixer com a vocalista de l’Harmònica Coixa Blues Band i més endavant al costat de Big Mama, Víctor Uris interpretarà temes clàssics del blues fusionats amb altres de propis en companyia de Pedro i d’Hugo, els músics que completen aquest trio de luxe.

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT