CAP DE SETMANA CULTURAL I HIPPIE

138

Avui comença un cap de setmana ple d’activitat a Pollença. Deixant de banda les festes i actuacions de final de curs, tenim des de la presentació d’un llbre, una obra de teatre, un concert de celo i veu, una sortida ornitològica i la festa Flower Powerde als jardins del convent. Segur que alguna d’aquestes activitats que et detallam a continuació t’interessa.

Presentació del llibre “Blues amb dones”

Avui divendres 14 de juny a Can Llobera Eva Cerdà presentarà el llibre de Bartomeu Mestre “Blues amb dones”, de El Gall Editor. L’autor ens parlarà d’aquest llibre on conta diverses històries relacionades amb l’univers femení.

Passeig ornitològic per sentir “El cant dels ocells”

L’associació Cap de Fibló organitza una sortida ornitològica per l’Albufereta amb l’objectiu de sentir “El cant dels ocells” i escoltar les explicacions de l’educador ambiental i guia a Cabrera, Pere Vicens.

PUBLICITAT

Aquest passeig ornitològic està programat per al dissabte 15 de juny, a les 18 hores, des de l’Albufereta de Pollença. L’objectiu és observar i aprendre sobre les diferents aus i els seus cants, ocells que veuran durant el recorregut per aquesta zona humida situada a la partió entre els municipis de Pollença i d’Alcúdia.

Les places per assistir a aquesta ruta són limitades, per la qual cosa qui estigui interessat pot enviar un correu electrònic a capdefiblo2016@gmail.com Serà una passejada gratuïta. Així mateix, és recomanable dur repel·lent per a insectes i prismàtics.

Festa Flower Power

El dissabte 15 de juny a les 17 hores un cercavila amb batucada, gegants i una comparsa de hippies donarà el sus a la primera festa Flower Power de Pollença.

A partir d’aquest instant els jardins Joan March s’ompliran de color, alegria i música. Una festa dirigida a tots els públics que pretén dur a Pollença l’essència de l’època hippie al més pur estil eivicenc. Per això de l’organització destaquen la importància de vestir-se amb roba de l’època com per exemple pantalons de campana, vestits de flors, jaquetes de pana, ulleres de petxina, perruques i quincalles. La festa la coordina Balearslive i l’organitza l’associació Som Pollença conjuntament amb l’Ajuntament de Pollença, Onit, Batucada de Pollença, Gegants de Pollença i Dimonis Ka de Bou.

A les 18 hores, començarà la música als jardins amb els Golden Sisters, que faran un Tributa Abba amb música en directe, i el Dj’s Colomar i Butzeta. després seguiran els Dj’s Óscar Romero i Ramon Perelló & Bestard. A les 22 hores hi haurà correfoc a càrrec dels Dimonis Ca de Bou i després es seguirà amb la música fins al tancament de l’acte.
Per als més joves de 17 hores a 21 hores s’habilitarà una zona infantil amb un castell inflable i pintacares infantil a càrrec de l’associació juvenil Onit.

Concert Nualaia

També el dissabte 15 de juny a la sala d’actes del Port de Pollença hi haurà l’actuació de Nualaia. Un conjunt de veus i violoncels que interpretarà temes de jazz, celta i pop. El grup està format per els violoncels de Laia Ferrer, Miquela Gayà i Rosa Cardona. L’entrada és gratuïta.

Teatre: Losers

El diumenge 16 de juny a les 20 hores arriba al Club Pollença l’obra de teatre Losers, interpretada per Clara Ingold i Rodo Gener. Aquesta comedia romàntica, escrita per Marta Buchaca i dirigida per Marga López, ens parla d’una fadrina de devers quaranta anys, que està tan perduda com quan en tenia 15 i que cerca l’amor desesperadament. El cerca a tot arreu, fins i tot a internet, encara que ho trobi de losers. Ell, en Carles, és un dependent d’una botiga de telefonia mòbil de més de quaranta, que acaba de ser abandonat per la seva al·lota, que se n’ha anat amb un teleoperador colombià.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital
PUBLICITAT