UN CAP DE SETMANA, 4 CAMPIONATS DE BALEARS PER A POLLENCINS

144
Jugadores del Basquet Pollença, guanyadores de la Supercopa AON Mini

Aquest cap de setmana llarg d’octubre pot quedar marcat al calendari per l’èxit dels pollencins en diferents esports. Una prova que Pollença i els seus clubs són capdavanters en la competició esportiva.

BÀSQUET

Per una banda el dissabte les jugadores del Club de Bàsquet Colonya Pollença es proclamaren campiones de Balears de la Supercopa AON Mini que es va disputar a Llucmajor. Aquesta competició enfrontava als Campions de Balears de la Copa AON Mini de les diferents illes.

CURSES PER MUNTANYA

En curses per muntanya, el corredor pollencí de Secció de Muntanya Josep Cladera, va ser el primer Cadet en travessar la meta de la XVIII Pujada al Castell d’Alaró, proclamant-se així, Campió de Balears Cadet. El seu company, Jaume Vallespir, va quedar 3r junior a la mateixa cursa, que també era el Campionat de Balears d’aquesta categoria.

Josep Cladera, campió de Balears cadet de curses per muntanya. FOTO: Aitor Vázquez

VELA

Aquest cap de setmana també és va disputar al Reial Club Nàutic del Port de Pollença el campionat de Balears de Làser i el jove Javier Seguí Mears va fer Campió de Balears en la categoria Laser 4.7 sub 16. La qual cosa el va classificar per disputar el Campionat d’Espanya.

PUBLICITAT
Foto de grup dels guanyadors del Trofeu Illes Balears 2018 de Làser

També en vela, però en embarcacions més grans, el Bachibuzuk, de l’armador Antoni Borràs, en representació del Reial Club Nàutic Port de Pollença, es va proclamar campió de Balears de la classe creuer RI en categoria 1. La competició es va disputar els dies 12 i 13 d’octubre al Club Nàutic Portocolom.

Tripulants del Bachbuzuk. Campió de Balears classe creuer RI-3 2018

Tota aquesta informació la trobareu ampliada al PUNT iNFORMATIU POLLENÇA que surt publicam aquest dimecres 17 d’octubre.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT