CAP DE SETMANA, PAM A PAM

503
Instant de Volen, volen de la companyia Mariantonia Oliver. Foto: Fira Mediterrània de Manresa.
Instant de Volen, volen de la companyia Mariantonia Oliver. Foto: Fira Mediterrània de Manresa.

L’activitat d’aquest cap de setmana a Pollença és trepidant. Per això, presentam els actes pam a pam.

Divendres 18 de novembre

A les 18’30 hores, al Pavelló del poliesportiu de Pollença, el Club de Bàsquet Pollença fa la presenatció oficial dels equips.

A les 20 hores, a l’Ateneu de Pollença (carrer Metge Sureda, 8 baixos), es projecta la primera part del documental Demain de Cyril Dion i Melanie Laurent. Després de visualitzar una part del documental centrada en l’agricultura ecològica i les energies alternatives, s’obrirà un col·loqui en el qual participaran representants d’APAEMA i productors locals. Divendres que ve, 25 de novembre, es projectarà la segona part.

PUBLICITAT

A les 20’30 hores, al Club Pollença, presenten el llibre Llums de Tramuntana del fotògraf Marcos Molina que anirà a càrrec de l’autor i del geògraf, i també fotògraf, Biel Perelló.

 

Dissabte 19 de novembre

Des de les 9 del matí del dissabte fins a les 16 hores de diumenge 20 de novembre, al Puig, hi ha la II Trobada de Mindfulness.

Entre les 11 i les 13 hores, al Museu de Pollença i dins els actes de “La tardor als museus”, hi ha una activitat familiar durant la qual la proposta és fer una intervenció tridimensional damunt un bastidor nu, cercant el lligam entre la diversitat de llenguatges plàstics que es troben al Museu.

Per a inscriure’s a aquesta activitat, podeu enviar un correu electrònic a auxmuseu@ajpollenca.net o bé telefonar al 971531166.

A les 11 hores, al Saló Parroquial del Port de Pollença, la companyia Mariantonia Oliver presenta Volen, volen; un espectacle de dansa i circ a mode de conte melèodic per estimular les emocions a nins d’entre 3 i 8 anys.

A les 22 hores, al Club Pollença, U Dirty Rices han programat una vetlada amb el Dj Toffunettes i vehicles militars històrics. Ambient de swing per a dissabte a vespre.

 

Diumenge 20 de novembre

Entre les 8 i les 13 hores, al mercat de Pollença, la classe de tercer d’Educació Primària del CEIP Costa i Llobera muntaran un mercadet solidari per a la companya Netehb.

A les 9 hores, a la finca de can Guineu, torrent de Sant Jordi, hi haurà el Campionat de Balears de Trial.

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT