CAP DE SETMANA MUSICAL I ESPORTIU

375
La soprano pollencina Marta Bauçà fa el paper de Mimí, a La Boheme. Foto Facebook Euroclassics.

Comença un cap de setmana musical i esportiu al municipi de Pollença.

Així, avui, divendres, dia 2 de setembre, a les 21 hores, al Claustre del Convent de Sant Domingo, hi haurà òpera: La Boheme de Giacomo Puccini arriba en una producció d’Euroclassics amb la soprano pollencina Marta Bauçà en el paper de Mimí i altres 6 solistes en els papers principals d’aquesta òpera que s’escenificarà completa, i que aplega 60 veus de Cor Ciutat de Mallorca i 15 del Teen Spirit Chorus.

Les entrades de La Boheme valen 25 euros i es poden comprar al Club Pollença i al Club Nàutic del Port, així com també a la taquilla.

Organitzat per l’associació cultural “U” Camp de l’Oca, demà, dissabte 3 de setembre, a les 20’30 hores, al Claustre del Convent de Sant Domingo, la investigadora Cassandre Balosso-Bardin presentarà la seva tesi doctoral sobre els xeremiers de Mallorca, The Mallorca bagpipes.

PUBLICITAT

I diumenge 4 de setembre, a les 19 hores, al Convent dels Sagrats Cors de Pollença, l’actor Òscar Intente acompanyat del músic Ferran Martínez, posarà en escena La idea d’Europa de George Steiner; un monòleg sobre el món contemporani.

El preu d’aquest espectacle el fixa l’espectador, ja que es fa segons el sistema de taquilla inversa.

 

Esports

Aquest dissabte 3 de setembre, a les 9 hores, a Formentor, començarà la Travessa nedant en aigües obertes per la badia de Pollença. Entre les 7 i les 7’20 hores del matí, al Pavelló Municipal d’Alcúdia es lliuraran els dorsals i començaran a sortir els autobusos que acompanyaran els nedadors fins a Formentor. Els participants disposen de tres hores per fer els 7 quilòmetres que separen Formentor de la platja de Sant Pere, al Mal Pas, on acaba aquesta travessa.

El preu de la inscripció és de 15 euros i es pot fer a través de la web www.elitechip.net

I l’horabaixa del mateix dissabte 3 de setembre, a les 19 hores, al Port de Pollença, la Cursa de Lemur Diabético tenyirà de blau tot el nou passeig de la primera línia, ja que els participants en aquesta caminada popular que començarà i acabarà al pàrking de la zona portuària del Port de Pollença, després d’arribar fins a Llenaira, han de dur una camiseta blava: això és importantíssim

Tot i que s’han exhaurit els dorsals, aquells que vulguin col·laborar amb l’Associació de Persones amb Diabetis de les illes Balears (ADIBA) poden participar a la prova a través d’un dorsal solidari el preu del qual és també de 7 euros amb la diferència que, en el seu cas, aquesta quantitat es destina íntegrament a ADIBA.

Els interessats en participar en aquesta Cursa poden inscriure’s a Bellini Surf Shop, al Port de Pollença, o a través de la web www.lemurdiabetico.com, o bé a partir de les 17 hores, de dissabte 3 de setembre, al pàrking de la zona portuària.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT