CAP DE SETMANA FESTIU AL CLUB NÀUTIC

730
Jean Bruno Pastorello participarà a la segona edició de la Carreres i Fira Nàutica de Pollença. Foto Crosscall.

La celebració de la segona edició de la Carrera i Fira Nàutica de Pollença 2016 es presenta com un cap de setmana festiu a les instal•lacions del Club Nàutic del Port de Pollença. Entre el divendres 27 i el diumenge 29 de maig, allà s’hi duran a terme multitud d’activitats socials i esportives obertes a tothom. De fet, l’entrada és gratuïta.
La Fira obrirà les portes a les 17 hores, de divendres 27 de maig. Si bé la inauguració oficial tendrà lloc a les 19 hores, en presència de representants del Club Nàutic i de l’Ajuntament, així com l’actuació de la Banda de Música.
A les 20 hores, s’inaugurarà l’exposició de fotografies antigues de motonàutica i piragüisme que es podrà visitar a l’edifici del Club Nàutic el dissabte i el diumenge de 10 a 19 hores.
Tant el dissabte com el diumenge, dies 28 i 29 de maig, hi haurà molta activitat al Club Nàutic. Així, tant un dia com l’altre, a les 10 hores, es farà ioga en paddle surf organitzat per Bellini Surf Shop.
Llavors hi haurà carreres de motos d’aigua, de paddle surf i de neumàtiques. Les carreres de motos d’aigua es faran entre les 11 i les 12, tant el dissabte 28 com el diumenge 29 de maig, i el públic les podrà seguir des de l’escullera.
La carrera de paddle surf, que organitza Bellini Surf Shop, es farà el dissabte 28 de maig, a les 16 hores i el diumenge 29 de maig, a les 12 hores.
Mentre que la carrera de neumàtiques es faran entre les 17 i les 17’30 hores, de dissabte 28 de maig, i el públic les podrà seguir des del’escullera.
Per la seva banda, l’Escola de vela i kaiaks tendrà les portes obertes entre les 11’30 i les 14 hores, tant dissabte com diumenge, i els dos dies realitzarà batejos de mar en vela i en kaiak.
Més enllà de la part esportiva, cal destacar que dissabte 28 de maig, a les 13 hores, a l’aigua de davant l’entrada del Club Nàutic, Flyboard and Fun prepara un espectacle que es podrà tornar veure el diumenge 29 de maig, a la mateixa hora i al mateix lloc.
Tant el dissabte com el diumenge, hi ha programat un espectacle de circ i jocs malabars, i un taller de circ per a infants. Ara bé, el dissabte es farà el capvespre entre les 17’30 i les 19 hores, mentre que diumenge es farà el matí de les 11’30 a les 13 hores.
El dissabte, a les 19’30 hores, hi haurà una desfilada de moda a la piscina del Club Nàutic amb models de les botigues Mestral, Bellini Surf Shop, Francina’s Store, Alicia Store, Vàritx, Ones i altres empreses participants.
Finalment, el diumenge, a les 13’30 hores, es procedirà al lliurament dels premis per part del president del Club Nàutic, Alan Ponte, i a les 19 hores, es donarà per clausurada la segona edició de Carreres i Fira Nàutica de Pollença.

Gastronomia marinera
La gastronomia també tendrà un lloc durant la Fira Nàutica. Així el divendres 27 de maig, a les 20 hores, hi haurà un picada de pintxos i montaditos a la terrassa del Club Nàutic.
A més a més, el restaurant del Club Nàutic ha preparat un menú especial en motiu d’aquest esdeveniment que serviran el divendres a vespre, el dissabte a migdia i al vespre, i el diumenge a migdia.
El divendres a vespre també s’ha programat una degustació de gin tònics.
El dissabte 28 de maig, a les 14 hores, al Chiringuito faran paella monumental per a qui vulgui per 5 euros i, a les 20’30 hores, barbacoa també per a 5 euros. Mentre que el diumenge 29 de maig, a les 14 hores, també al Chiringuito, el dinar serà de fideuada per a 5 euros.
La vetlada del divendres s’allargarà amb una festa blanca al Club Nàutic amenitzada per Deejays Group, i la del dissabte anirà a càrrec del grup de música Mascuban, que interpreta salsa, rock i jazz, al Chiringuito.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT