CAP DE SETMANA ESPORTIU PER ALS CLUBS POLLENCINS

131

El club d’escacs Pollença guanya al Son Dameto C

Aquest diumenge el Club d’Escacs Pollença ha jugat la sisena ronda del campionat de Mallorca de segona per equips davant el Son Dameto C al Palma Arena. Els pollencins han aconseguit una victòria per 1 a 3. Els Resultats individuals són els següents:

Silvia Martínez 0- 1 Joan Toni
Onofre Melià 0-1 Toni Pons
Alexandre Crespo 1 – 0 Carlos Gustavo Molinet
Joan Mingot 0-1 Joan Pons

Un or i dos bronzes per al Club Bàdminton Pollença

L’àmplia expedició del Club Bàdminton Pollença cap a Porto Cristo ha deixat un Or i dos Bronzes. Per una part, els mes petits de la casa hagueren de jugar en categoria sub 13, una categoria per damunt la seva degut a que no hi havia suficients jugadors de sub 11 en aquesta jornada. Tot i aquesta circumstancia i gracies a entrenar a sub 13 (xarxa a 1,55cm i camp gros ) han aconseguit un or i un bronze. Per una banda David va sofrir a la semifinal per vèncer amb un marcador de 23-21 a un darrer set d’infart. El també pollenci Esteve va perdre la seva semifinal però va guanyar el partit pel tercer i quart lloc aconseguint el bronze de la categoria.

A les femenines quasi igual situació, com que no va haver-hi categoria sub 13 hagueren de jugar en categoria sub 17. Zinab ha estat la jugadora amb millors resultats. Va arribar a les semifinals i va perdre contra una jugadora 3 anys major. Pel que fa a les altres sub 13, Noelia i Caterina, no pogueren superar la fase de grups.

PUBLICITAT

La pròxima cita serà a Porto Cristo el dia 1 de Maig i el dia 8 de Maig la jornada es desenvoluparà a Pollença.

Tres victòries i una derrota per al Club Voley Pollença

Les diferents categories del Club Voley Pollença han disputat 4 partits aquest cap de setmana. Els resultats han estat els següents:


Madre Alberta 3 – Cadets Pollença 0
Juvenil Pollença 3 – Portol 1
Son Servera 0 – Sénior Femení Pllença3
Son Ferrer 0 – Sénior Masculí Pollença 3

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT