CAP DE SETMANA ACTIU, SI EL TEMPS HO PERMET

2

El cap de setmana que avui comença serà molt actiu sempre i quan el temps ho permeti, ja que les previsions meteorològiques són d’inestabilitat. És clar que no totes les activitats es fan a l’aire lliure.

Divendres 15 de setembre

Des de les 9 fins a les 14 hores, a la plaça Major de Pollença, hi ha un punt d’informació d’AFAMA, on les persones interessades tendran accés als serveis i activitats que du a terme aquesta entitat.

Durant tot el matí, des de la Plaça i en directe, Ràdio Pollença emet una programació especial amb motiu del Dia Mundial de l’Alzheimer (21 de setembre).

PUBLICITAT

A les 20 hores, a can Llobera, hi ha el debat sobre “Miquel Bota Totxo: pollencinitat i literatura” a càrrec de Bernat Cifre i Pere Salas.

A les 20 hores, a l’Espai d’Art Can Fondo d’Alcúdia, l’artista pollencí Nofre Fuster inaugura l’exposició “L’home invisible” que es podrà visitar fins al 29 d’octubre.

Dissabte 16 de setembre

Entre les 10 i les 13 hores, a la plaça Miquel Capllonch del Port de Pollença, està programada l’activitat Gargot de bicicletes. Aquesta és una activitat pensada per a infants majors de 4 anys que podran jugar amb els 37 jocs diferents que sorprendran tant a grans com a petits.

Les persones interessades en participar en la neteja de cala Carbó i bateig de busseig que es farà demà capvespre s’han d’apuntar enviant un whatsapp al 0034 622 122 145. Els participants es trobaran a les 16 hores, davant el centre de busseig i bicis Atemrausch (carrer Temporal, 9 de Sant Vicenç), des d’on es dirigiran cap a cala Carbó, on efectuaran una netejada de la platja i es procedirà a fer el bateig de busseig entre aquells que vulguin iniciar-se en aquest esport. Aquesta és una activitat idònia per a infants majors de 8 anys. Per suposat, aquesta activitat depèn del temps que faci tant a la terra com a la mar.

A les 20 hores, a la galeria Dionís Bennàssar de Pollença, s’inaugurarà una exposició molt especial que, amb el títol Ditirambe – “Homenatge a Dionís Bennàssar”, reuneix la particular visió dels artistes de la Galeria al pintor Dionís Bennàssar de qui enguany es commemora el cinquantè aniversari del seu traspàs. La vetlada del dissabte estarà amenitzada pel grup Bouncy Roots. La mostra es podrà visitar fins al 12 d’octubre.

A les 21 hores, al Claustre de Sant Domingo, hi haurà la Gala Benèfica de 25 anys de PRODIS, una vetlada que reunirà Marga Pocoví i Biel Tous, la pollencina Martta, Isaac Leon, Juan de Son Rapinya i el també pollencí David Tavaré. La gala serà presentada per Manu Blanco de Ràdio Balear. A partir de les 22’30 hores, la festa continuarà amb música de dj a càrrec de deejays. El preu de l’entrada, que inclou consumició, és de 10 euros.

 

Diumenge 17 de setembre

A les 9’30 hores, als Claustre de Sant Domingo, començarà la VII Cursa per l’Alzheimer. Caminada i Nordic Walking Solidària. Les inscripcions es poden fer a través d’elitechip per 5 euros d’inscripció i 2 euros per al lloguer del xip. Les curses escolars són gratuïtes.

Per a la cursa i nordic walking, els corredors faran 7.000 metres i, per a la caminada, 3.300 metres. Les distàncies a les curses escolars s’adaptaran a l’edat dels infants.

A les 19’30 hores, al Claustre de Sant Domingo, la soprano Maia Planes i el pianista Tomeu Moll oferiran el concert “De països llunyans”. El repertori inclou temes d’Scarlatti, Ravel, Hay-Malotte, Turina i Schumann. Es farà servir el sistema de taquilla inversa.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT