CAP A UNA NORMALITAT MENYS ANORMAL, ÀREES RECREATIVES I PARCS INFANTILS OBERTS I EL RETORN A LES FIRES

291
Imatge d'arxiu d'una desinfecció durant la pandèmia.

Aquest dissabte es produirà un petit canvi que ens retorna a una nova normalitat una mica menys anormal. Els parcs infantils i les àrees recreatives gestionades per l’Institut Balear de la Natura (Ibanat) tornaran a ser accessibles per a tothom. A més, es podran tornar a organitzar fires. Aquests són alguns dels acords als quals va arribar la presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, a una reunió mantinguda amb representants del Consell de Mallorca i batles de l’illa. Segons una nota de premsa del Govern aquestes mesures formen part d’una estratègia per fomentar les activitats a l’aire lliure i evitar les activitats en espais tancats.

Parcs oberts

Els ajuntaments que decideixin reobrir els parcs infantils hauran de recuperar els protocols de neteja que ja s’aplicaven abans del tancament i desinfectar-los periòdicament. Els parcs duien tancats d’ençà que va començar el curs escolar a principis de setembre. En el cas de Pollença, segons informa el regidor de serveis, Andrés Nevado, demà es desinfectaran tots parcs infantils per obrir-los el dissabte.

Àrees recreatives de l’IBANAT

A partir del dissabte també es podran tornar a usar les 37 àrees recreatives gestionades per l’IBANAT, entre les quals hi ha les taules i torradores del Puig de Pollença situades a la part nord del Santuari i l’area del Puig de Santuiri. Les arees recreatives de l’IBANAT es tancaren el 16 d’octubre per evitar massificacions.

Fires i atraccions

També es podran tornar a organitzar fires, però amb les mateixes condicions que actualment s’organitzen els mercats. Els ajuntaments hauran d’assegurar la presència de dispositius de seguretat i aplicar les mesures necessàries per evitar que es formin aglomeracions.

PUBLICITAT

A més es podran tornar a instal·lar atraccions de fira i es tornarà a permetre l’obertura de locals privats d’oci infantil.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT