CANVIS EN LA CIRCULACIÓ DE SANT VICENÇ

733
Els aparcaments que es guanyen dins l'avinguda Cavall Bernat, alliberen les vistes des de cala Barques, a Sant Vicenç.

Els canvis en la circulació d’un tram de l’avinguda Cavall Bernat permetrà retirar els cotxes del mirador de cala Barques i del carrer Cala Clara, traslladar aquestes places de pàrking dins l’Avinguda i, alhora, facilitar el trànsit dins el mateix Cala Clara.
Ara mateix, pinten les línies dels pàrkings a l’avinguda del Cavall Bernat des del carrer Brúixola fins a la mar. Les places d’aparcament de la dreta continuaran essent cordó, mentre que les de l’esquerra seran en bateria.
Les 25 places d’aparcament del mirador i del carrer Cala Cara es traslladen dins l’avinguda del Cavall Bernat i és possible que fins i tot es guanyi algun lloc d’estacionament. Per altra banda, es reserven dues places de pàrking per a persones amb mobilitat reduïda i es pinten zones d’aparcament per a motos.
Tot això és possible, perquè, des del carrer Brúixola, l’avinguda del Cavall Bernat passa a ser d’un sol sentit de circulació en direcció a la mar i es pot aprofitar un dels dos vials per aparcaments. També passa a ser d’un sol sentit de circulació el carrer de Cala Clara, un carrer en el qual durant els mesos de temporada forta els autobusos tenien dificultats per deixar o recollir turistes als hotels de la zona, alhora que dificultaven la circulació del trànsit rodat.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT