CANVIS DE CIRCULACIÓ A LA ZONA DEL ROSER VELL

537

A partir de l’1 de maig, es produiran canvis en la circulació del carrer Roser Vell que passarà a ser d’un sol sentit i que motivarà altres canvis en el trànsit rodat dels carrers Guillem Cifre de Colonya i Convent.

El carrer Roser Vell, actualment de doble sentit de circulació, serà només de pujada des del carrer Convent fins a l’Església, dalt de tot del carrer, mentre que el carrer Guillem Cifre de Colonya, actualment de pujada, serà només de baixada.

El carrer Puig de Maria mantendrà els dos sentits de circulació i, a la plaça de l’Abeurador, a la intersecció amb el carrer Roser Vell, es permetrà sortir cap al carrer de Mallorca i el carrer del Canonge Llobera.

Pintat de marques vials

Aquests dies s’han pintat les marques vials a la zona centre de Pollença i està previst pintar les del Moll.

PUBLICITAT

Per mor del confinament, l’any passat no es varen repintar marques vials al municipi. De fet, des del mes d’abril de 2019, no s’havia duit a terme aquest manteniment d’aquests senyals de trànsit.

S’ha deixat el carrer de Sant Domingo de Pollença, perquè s’han de fer unes obres. Per això, esperaran a què es torni asfaltar aquell carrer.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT