CANVIS A LES ATURADES DE BUS I TAXI DE CECILI METEL

930

Amb la intenció d’ampliar el lloc a l’aturada d’autobusos del carrer Cecili Metel i de donar comoditat als taxistes, l’ajuntament de Pollença ha reubicat l’aturada de taxi que, des d’ahir, dimarts 19 de juliol, ocupa el tram final del carrer Sant Domingo.

Des de l’Ajuntament i de manera consensuada amb l’Associació de Taxistes, l’aturada de taxis s’ha traslladat al carrer de Sant Domingo, perpendicular al carrer Cecili Metel i a molts pocs metres de distància de l’anteriro parada. A partir d’ara, els taxistes tenen l’aturada al lateral del Parc Infantil del carrer Cecili Metel, un indret on els arbres els protegeixen de les inclemències del temps de manera més natural i sana que la volada que, des que s’instal·là fa gairebé un any i mig, ha estat fortament criticada. En general, els pollencins la trobaven lletja, però els taxistes es queixaven que allà davall feia una calor sufocant.

Amb el trasllat dels taxis al carrer Sant Domingo, a més a més, es guanya espai per a la parada de bus del carrer Cecili Metel. Sense els taxis, hi ha espai suficient per a dos autobusos, cosa que ha d’evitar l’aturada en doble fila davant l’antiga aturada de taxis. De fet, l’espai que hi havia fins ara era insuficient per al bus articulat.

De cara a la tardor, el Consorci de Transports de les illes Balears té previst realitzar una sèrie de millores per fer més còmoda la parada de busos del carrer Cecili Metel, als usuaris i potenciar l’ús del transport públic.

PUBLICITAT

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT