EL CAMPIONAT DE MALLORCA MINI ES DISPUTA A POLLENÇA

79

Entre el divendres 11 i el diumenge 13 de maig es disputa a Pollença del Campionat de Mallorca Mini. L’equip mini masculí especial del Club Bàsquet Pollença es va proclamar campió imbatut de la lliga, i això li ha donat dret a participar i organitzar el Campionat de Mallorca. Així, els quatre millors equips Mini de Mallorca juguen aquest campionat al pavelló del Poliesportiu de Pollença. Els dos primers classificats del Campionat viatjaran a Eivissa els dies 25,26 i 27 de maig per disputar el Campionat de Balears.

El guanyador del torneig es decideix en una lligueta en que tots quatre equips jugaran contra tots. Ahir divendres es varen disputa els primers partits i avui els pollencins jugaran a les 19,00 contra el Basquet Pla. Demà diumenge els del Club Pollença jugaran el darrer partit contra l’I. Bahia

El Club convida tots els pollencins a gaudir del bon bàsquet i a celebrar aquest any històric per als joves jugadors pollencins. A més volen que el pavelló es converteixi en una vertadera festa i per això, entre moles altres coses, han posat a la venda botzines per 3 euros.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT