CADENA HUMANA I RECITAL LITERARI EN CLAU FEMINISTA

50

Avui, dimecres 20 de març, a les 19 hores, a la plaça Major, es farà una cadena humana per a la igualtat entre homes i dones. Des de l’organització, els alumnes de quart d’Educació Secundària Obligatòria de l’Institut d’Estudis Secundaris Guillem Cifre de Colonya, recomanen als assistents que es vesteixin de negre amb algun complement lila.

Posteriorment, a les 19’30 hores, al Saló d’Actes del Club Pollença, els mateixos alumnes faran un recital literari amb textos creat pels mateixos alumnes sobre la igualtat, el masclisme i la violència de gènere.

Aquests dos actes formen part del projecte de 4t. d’ESO de l’IES Guillem Cifre de Colonya “La dona al llarg de la Història”, una proposta plantejada des de l’ajuntament de Pollença amb la finalitat de “frenar els actes masclistes que viuen les dones avui dia”, com expliquen els mateixos alumnes.

Arran d’aquesta proposta plantejada en un encontre amb la regidora de Benestar Social, Magdalena Seguí, el professorat de diferents assignatures engrescaren l’alumnat a treballar el tema de la violència masclista i la igualtat de gènere amb un poema i un monòleg interior.

PUBLICITAT

Els alumnes de 4t d’ESO de l’IES Guillem Cifre de Colonya acceptaren el repte i avui, 20 de març, a les 19’30 hores, al Club Pollença, el públic veurà el resultat durant el recital literari “La dona al llarg de la Història”, una mirada feminista per a un món igualitari.

Abans del recital, a les 19 hores, a la plaça Major, es farà una cadena humana al voltant de la plaça Major, una simbòlica performance en solidaritat amb les dones que pateixen desigualtat o violència de gènere.

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT