CADA DIJOUS, CINEMA AL CLUB POLLENÇA

394
Fotograma d'Slow west, el film que avui es projecta al Club Pollença. Foto Filmaffinity.
Fotograma d'Slow west, el film que avui es projecta al Club Pollença. Foto Filmaffinity.

Avui, dijous 26 de novembre, a les 20’30 hores, com cada dijous, hi haurà cinema al Club Pollença. La pel·lícula d’avui, un western, es diu Slow West, de John Maclean i relata la història de Jai (Kodi Smit-McPhee) és un jove aristòcrata escocès que, en ple segle XIX, arriba a l’oest americà per emprendre un viatge per reunir-se amb la dona que estima. Durant el camí, es troba amb un misteriós i trampós fugitiu (Michael Fassbender), que s’ofereix per acompanyar-lo.
Després d’aquesta projecció, el cineclub continuarà durant el mes de desembre, encara que les nits de Nadal i de Cap d’Any, que aquest 2015 són en dijous, no n’hi haurà.
La programació de cineclub per al mes de desembre al Club Pollença és aquesta:
– Dijous, 3 de desembre, a les 20’30 hores, El Coro de François Girard. L’argument gira entorn als conflictes que sorgeixen entre un alumne d’11 anys i el seu mestre de cant (protagonitzat per Dustin Hoffman) en una prestigiosa escola de música.
– Dijous, 10 de desembre, a les 20’30 hores, Victoria de Sebastian Schipper. Protagonitzada per l’actriu catalana Laia Costa i premiada amb diferents guardons, Victoria recull dues hores en la vida d’una jove berlinesa durant dures hores, entre les quatre i les sis de la matinada, a la famosa barriada de Kreuzberg. Dues hores durant les quals Victoria coneixerà quatre joves i la vida la farà un gir total.
– Dijous, 17 de desembre, a les 20’30 hores, Langosta de Yorgos Lanthimos. Es tracta d’una història d’amor no convencional, una història d’amor que reflexiona sobre el temor a viure sol o a compartir la vida amb algú. De fet, Langosta s’ambienta en un món distòpic en el qual, segons les regles establertes, els fadrins són arrestats i enviats en un lloc, on trobar parella en el termini de 45 dies.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT