CADA DIA HI HA COSA

699

Avui, 26 d’agost, a les 21 hores, al pati de Can Llobera, hi haurà un recital estiuenc organitzat per l’Obra Cultural Balear de Pollença, en el qual intervendrà Silvamara, una formació de cançó poesia i el pollencí Damià Oliver amb el seu pop-folk mediterrani.
The Old and New Big Band presentarà l’espectacle Ray Charles Tribut, demà dijous 27 d’agost, a les 22 hores, al Claustre de Sant Domingo. The Old and New Big Band és una orquestra formada per una vintena d’artistes, entre els quals la majoria d’ells són músics i calquen a la perfecció la llegenda del jazz Ray Charles, interpretat pel cantant Arthur Henseng.
I demà mateix, acaba el termini per comunicar a l’ajuntament de Pollença que sortireu a Sopar a la Fresca aquest divendres 28 d’agost. L’Ajuntament necessita tenir aquesta informació per tancar els carrers, i reconduir el trànsit si fa falta. Per tant, qui vulgui Sopar a la Fresca, encara sou a temps a comunicar-ho a les oficines municipals de Pollença, del Port i Cala Sant Vicenç.
Per acabar, si cada dia hi ha cosa, dissabte hi ha triplet!
D’entrada, dissabte 29 d’agost, a les 21’30 hores, al Claustre de Sant Domingo, hi ha l’espectacle musical poètic 20 anys sense Guillem d’Efak, en què el pianista Joan Martorell acompanyat a la guitarra per Josep Munar i al contrabaix per Wojtek Sobolewski, i amb les veus de la cantant Gemma Abrié Regué i dels rapsodes Jordi Boixaderas i Agnés Vanrell, repassa els versos del Bruixot manacorí. Es farà servir el procediment de taquilla inversa, o sigui a la sortida tothom pagarà allò que cregui pertinent. Els doblers recaptats es dedicaran a l’Associació Balear de Dèficis Primaris (ABADIP).
El mateix dissabte 29 d’agost, a les 22 hores, al Terrat del Club Pollença, Mauricio d’Ors ha preparat un espectacle poètic a partir dels poemes d’amor d’Idea Vilariño: Una lluna plena de poesia. L’entrada és gratuïta.
Finalment, també el dissabte 29 d’agost, a les 23 hores, a la plaça Miquel Capllonch del Port de Pollença, se celebrarà el Carnaval d’Estiu amb la música dels millors dj’s de deejaysgrup.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT