CABARET DE PRIMAVERA RETORNA AMB CONTROL I RESPECTE

215

El dissabte 22 de maig, Dia Mundial de la Biodiversitat, a les 18 hores, al Claustre de Sant Domingo, Cap de Fibló presentarà una nova edició del Cabaret de Primavera en la qual no hi faltarà el bon humor, però també amb control d’aforament i respecte a les mesures sanitàries.

El passat 2020, la pandèmia de la covid-19 va fer impossible organtizar aquesta cita amb el circ. Però aquest 2021 encara pandèmic, Cap de Fibló anuncia la IV edició del Cabaret de Primavera com “una diada festiva i familiar” durant la qual “un presentador ens guiarà a través d’aquesta ensalada de circ elaborada amb ingredients d’allò més variats, malabars, improvització, acrobàcies aèries, dansa, equilibris, música en directe, i sobretot… bon humor!”.

Per això, artistes d’arreu de Mallorca col·laboraran amb Cap de Fibló per a amenitzar l’horabaixa del 22 de maig, que coincideix amb el Dia Mundial de la Biodiversitat.

Per altra banda, aprofitant l’avinentesa, Cap de Fibló anuncia que, durant auqest Cabaret de Primavera de 2021, presentarà el primer número de la revista Cap de Fibló; una revista autoeditada que recull articles sobre cultura popular i naturalesa, receptes, il·lustracions, opinions…

PUBLICITAT

Per accedir al recinte del Claustre, hi haurà control d’aforament. Per això, els interessats en assistir-hi, convé que reservin l’entrada telefonant al 674 781 991, de dimarts a dissabte, entre les 10 i les 14 hores. En qualsevol cas, mentre hi hagi aforament, es deixarà entrar.

Una vegada a dins, s’hauran de complir les mesures sanitàries vigents.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT