BONS RESULTATS PER ALS TENISTES DE L’EU MOLL TENNIS CLUB AL CIRCUIT ILLES BALEARS

122

Aquest mes de juliol s’han disputat les tres primeres proves del XXIII Circuit Illes Balears, una competició que es desenvolupa cada estiu des de 1988 i al qual hi han participat tenistes com Carlos Moyà, Nuria Llagostera, Rafel Nadal. Com cada any, el circuit compta amb presencia de nombrosos jugadors de l’Eu Moll Tenis Club.

Primera prova: Ciutadella

De les diferents proves del XXIII Circuit la que va tenir més participació de jugadors d’Eu Moll Tennis Club fou l’organitzada pel Club de Tennis Ciutadella Un torneig que va tenir una participació de dos-cents dotze inscrits repartits en onze quadres.

Els jugadors de l’ Eu Moll Tennis Club que hi participaren foren: Cristian Fuentes, Biel Lucena, Valentín Dragne, Marina Rebassa, Indiana Sanabria, Jaume Socias i Gaspar Company.

Els millors resultats sense cap dubte fou en el quadre benjamí on en Cristian Fuentes va arribar a la final en el que era el seu primer torneig com a federat. A la final va caure derrotat per Leonardo Arba de Santa Ponsa per un doble 4/0.

PUBLICITAT
En el quadre benjamí on en Cristian Fuentes va arribar a la final en el que era el seu primer torneig com a federat

Destacar també el gran nombre de jugadors que aconseguiren arribar als quarts de final: Jaume Socias, Marina Rebassa, Indiana Sanabria i Gaspar Company es classificaren entre els vuit millors classificats de la seva categoria.

Segona prova: Open Marratxí

Al segon torneig disputat a l’Open Marratxí, Cristian Fuentes fou l’únic participant del club dels 227 inscrits que hi participaren i va perdre a la primera ronda contra Marc Marco per 4/2 i 4/2.

Tercera prova: Paguera

El Tenis Academy de Paguera fou l’organitzador de la tercera prova del circuit amb presència de tres jugadors d’Eu Moll Tennis Club i on la jugadora del club Indiana Sanabria partia com a cap de sèrie número 1 en el quadre aleví. En categoria benjamí, Cristian Fuente va arribar als vuitens de final. Després de guanyar a la primera ronda a J. Chivilo per 2/4 5/4 10/3 va perdre contra el cap de sèrie número dos per 4/2 4/1. En Jaume Socias va derrotar a la primera ronda al jugador que venia de la fase prèvia I. Mnyakin en el super tie break (2/6 6/4 10/8). Als vuitens A. Reynes fou el seu rival i qui va derrotar al jugador de Pollença.

Finalment n’Indiana va complir amb els pronòstics i va guanyar el torneig a la categoria aleví després de derrotar a la final a la jugadora de La Salle Judit Matas per 6/4 i 6/3.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT