BON DIA, POLLENÇA

276
Foto: Xesca Serra.

Avui és dissabte, dia 28 de novembre, dia de sant Ruf.

Segons l’AEMET, cel tapat amb pluges i ruixats que podrien ser localment forts i persistents i anar acompanyats de tempesta. Temperatures en descens, especialment de dia. Vent de l’est i sudest girant a nord i nordest durant el dia.

Des del 21 fins al 29 de novembre de 2020 se celebra la Setmana Europea de la Reducció de Residus, una Setmana l’objectiu de la qual és promoure entre tots els ciutadans d’Europa una cultura molt més ecològica, enfocada a la reutilització. Per això, amb l’eslògan “Residus invisibles!” cerca fer saber a la població sobre la quantitat de residus que es produeixen en el procés de la fabricació d’un producte. Per exemple, per fer un telèfon mòbil intel·ligent que pesa menys de 200 grams, es produeixen fins a 86 quilos de residus, mols dels quals no es poden reciclar i acaben en abocadors i incineradores. Per tant, cal allargar la vida útil dels productes.

Un 28 de novembre de 1715, Felip V de Castella aboleix el govern polític i adeministratiu propi de Mallorca i Eivissa amb un dels Decrets de Nova Planta; conjunt de lleis sancionades i promulgades per implantar el règim absolutista a la Monarquia d’Espanya. 

PUBLICITAT
Foto: Toni Campomar.
Foto: Christian Mir.
Foto: Joan Morro Mayol.
Foto: Norma Mario.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

També et pot interessar