BON DIA, POLLENÇA

203
Cap de Pinar. Foto: Pere Llobera "Morou".

Avui és dijous, dia 28 de gener, dia de sant Tomàs d’Aquino.

Segons l’AEMET, el cel estarà poc ennuvolat amb algun interval de núvols alts. Temperatures sense canvis o en ascens. Vent de component oest fluix augmentant d’intesitat el capvespre i tendint a sudoest.

El 28 de gener se celebra el Dia Europeu de la Protecció de Dades. En aquest sentit, cal destacar que el 2018 es va aprovar el Reglament General de Portecció de Dades per a tots els països de la Unió Eurpea. Aquest reglament introdueix l’obligació del consentiment exprés per escrit que reflexi la seva manifestació de voluntat lliure, específica, informada i inequívoca d’acdeptar el tractament de les seves dades de càracter personal. A més a més, introdueix la figura dle Delegat de Protecció de Dades a fi de garantir el compliment del Reglament. I, a més a més, reforça el dret a l’oblit.

Un 25 de gener de 1887 s’inicia la construcció de la torre Eiffel a París. Després de dos anys de treballs, el 31 de març de 1889, es va inaugurar aquest símbol de l’arquitectura del metall de 300 metres d’alçada, i símbol de la capital francesa.

PUBLICITAT
Foto: Antònia Ferrer Vara.
Foto: Biel Baucells.
Foto: Christian Mir.
El descans de la gavina. Foto: Toni Campomar.
Formentor. Foto: Andreu Salom.
Foto: Francesca Coll.
Foto: Helena Bellini.
Foto: Justyna Owczarska.
La ciutat desperta. Foto: Norma Mario.
Foto: Margalida Bibiloni Roca.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT