BON DIA, POLLENÇA

460
Andreu Salom

Bon dia, avui és dilluns 31 d’agost, dia de sant Ramon Nonat.

No hi ha alertes per pluja, però això no vol dir que no ens banyarem. Segons l’AEMET hi haurà intervals de núvols amb plogudes suaus acompanyades de tempesta, que poden ser localment fortes al nord de l’illa. Tot i això, ja durant el matí el cel tendirà a poc ennuvolat. Temperatures amb pocs canvis. Vent de nord-est, disminuint al matí a fluix variable amb brises febles. A les platges hi haurà bona mar, excepte a cala sant Vicenç, que hi haurà un onatge moderat el matí i fluix l’horabaixa.

Un 31 d’agost de 2006 la policia Noruega recupera amb una redada el quadre “El crit”, d’Edard Munch”, que havia estat robat per segona vegada el 22 d’agost del 2004. Es varen arribar a oferir 97 milions d’euros per recuperar-lo.

Avui és el dia internacional de la solidaritat. Es va triar aquesta data en honor al moviment social polonès ‘Solidarność’ fundat per Lech Walesa, premi Nobel de la Pau l’any 1983. Aquest moviment va ser un dels responsables de la caiguda del mur de Berlí.

PUBLICITAT
Joana Maria Rubert March
Joan Comas
Pilar Torres
Tolo Vallori
Toni Planas Gelabert
Wendy Toneman

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT