BON DIA, POLLENÇA

279
Foto: Nino Moreno.

Avui és divendres 28 d’agost, dia de sant Agustí.

L’AEMET informa que el cel estarà un poc ennuvolat o clar. Temperatures amb pocs canvis, amb màximes que poden arribar als 26 graus a l’interior i al nord-est de Mallorca. Vent de component sud, en general fluix.

Un 28 d’agost de fa 176 es va publicar per primera vegada la novel·la d’Alexandre Dumas “El Comte de Montecristo”. Una història de venjança, la justícia i el perdó basada en el cas real de François Picaud, un sabater parisenc que el 1807 va ser acusat per quatre amics envejosos d’espiar pels anglesos. Avui Google dedica el seu Doodle a aquesta efemèride.

Avui 28 d’agost se celebra el Dia Mundial de la Síndrome de Turner, una malaltia genètica que afecta només a dones amb una incidència d’una cada 2.500 nines. En general, les persones que pateixen la Síndrome de Turner solen ser d’estatura baixa durant la infància, tenen el coll curt i el tòrax ample i moltes vegades pateixen malaltia cardíaca congènita.

PUBLICITAT
Foto. Albert Ruiz.
Alcanada. Foto: Biel Vives.
18’30 hores, ja tenim lluna. Foto: Antònia Ferrer Vara.
Aquest estiu hem vist coses que mai vam imaginar que poguessin passar: el Don Pedro tancat. Foto: Tolo Vallori.
Foto: Justyna Owczarska.
Foto: Montse Díaz.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT