BON DIA, POLLENÇA

208
Amarar-se de flaires de Tramuntana. Foto: Jero Llabrés

Avui és dimarts, 25 d’agost. Dia de sant Genís.

Segons l’AEMET avui hi haurà un cel molt poc ennuvolat. Tot i que les temperatures nocturnes baixen lleugerament, les diürnes estan en ascens, i més a la meitat nord de l’illa. Vent fluix de component sud amb brises costaneres.

Un 25 d’agost de 1984 va morir el periodista i escriptor nord-americà Truman Capote, que havia nascut el 1924. Capote és un dels millors escriptors nordamericans del segle XX.

La seva obra més rellevant és A sang freda, una novel·la sobre l’assassinat de la família Clutter en un poble de Kansas, que va escriure a Palamós (Catalunya). És autor també d’Altres veus, altres àmbits, Música per camaleons, Pregàries ateses, L’arpa d’herba, Creuer d’estiu, Retrats i Esmorzar al Tiffany’s.

PUBLICITAT

Recordem-lo amb un escena d’Esmorzar amb diamants, l’adaptació cinematogràfica de la novel·la de Truman Capote, que dirigí Blake Edwards i interpretà, entre altres, Audrey Hepburn.

Joan Ramon Bosch Cerdà
Tolo Vallori
Antònia Ferrer Vara
Montse Díaz

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

També et pot interessar