BON DIA, POLLENÇA

549
Viridiano García

Avui és dissabte 22 d’agost, dia de sant Timoteu i de la Coronació de Maria.

Segons l’AEMET avui hi haurà predomini de cel poc ennuvolat amb intervals de núvols baixos fins al vespre. Temperatures amb pocs canvis, les diürnes en descens a l’interior i nord de l’illa, temperatures màximes de 33 graus a Pollença. Es desactiven les alarmes, excepte a Eivissa i Formentera. Vent fluix predominant nord-est, amb brises costaneres.

El 22 d’agost de 1846 els Estats Units s’annexionaren Nou Mèxic. Després de la invasió pels estat-unidencs, Mèxic signava el tractat de Guadalupe-Hidalgoera i eraobligat a cedir 1,36 milions de quilòmetres quadrats, o el 55%del seu territori original (sense incloure-hi Texas, que se n’havia separat el 1836 i que els Estats Units havien annexat el 1845), a canvi d’una compensació de 15 milions de dòlars.

El 2019 l’assemblea genera de Nacions Unides proclamava el 22 d’agost com el dia Dia de Commemoració de les Víctimes d’Actes de Violència basats en la Religió o les Creences.

PUBLICITAT
Joan Ramon Bosch Sangroniz
Andreu Salom

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

També et pot interessar