BON DIA, POLLENÇA

247
"El Moll des del Cavall Bernat" Foto: Sebastià Comas.

Avui som divendres 21 d’agost dia de santa Ciriaca i sant Pius

No, sant Bernat no l’ha apagada ni l’apagarà, almanco fins demà quan les temperatures comencin a baixar molt a poc a poc i ja no hi haurà cap alerta activada. Però de moment avui el centre i sud de l’illa continuarà amb alerta groga entre les 12 i les 19. Aquí al nord ens salvam, però tot i això les temperatures arribaran als 35 graus. El vent serà de component est en general fluix, amb brises costaneres, canviant a l’horabaixa a component sud fluix.

Un 21 d’agost de 1911 la pintura de Leonardo da Vinci “La Gioconda” va ser robada del Louvre. Vincenzo Peruggia, exempleat italià del del Louvre va arribar a les 7 del matí al Museu vestit amb una gavardina blanca com les que feia servir el personal del museu, va despenjar el quadre, va retirar la taula del seu marc i va sortir del museu amb el quadre amagat sota la roba. La pintura va ser recuperada dos anys i cent onze dies després del robatori, i Vincenzo Peruggia va ser detingut. La Gioconda es convertia així en la pintura més famosa de la història.

Avui, 21 d’agosto és el Día Internacional de Conmemoració i Homenatge a les Víctimes del Terrorisme, proclamat així per l’Assamblea General de les Nacions Unides amb la finalitat d’honrar i donar suport a les víctimes i els supervivents del terrorisme i protegir els drets humans i llibertats fonamentals.

PUBLICITAT
Són Real. Foto: Biel Vives
Foto: Antònia Ferrer
A Llenaira davall un tamarell. Foto: Antoni Campomar
Foto: Maria Cerdà Salas
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT