BON DIA, POLLENÇA

335
Punta Troneta, extrem nord del Cavall Bernat emergeix entre un mar de núvols. Foto: Jero Llabrés

Avui som dijous 13 d’agost dia de sant Hipòlit de Roma.

Avui el sol tornarà a brillar tot lo dia i tornarà a fer calor durant el dia, tot i que el vespré les temperatures baixaran lleugerament. Fins i tot el pla de Mallorca estarà en alerta vermella per calor entre les 12 i les 17 hores. Aquí les temperatures no superaran els 34 graus, el vent bufarà molt fluix i hi haurà bona mar.

Avui 13 d’agost és el dia internacional dels esquerrans, però dels que escriuen amb la mà esquerra. És una jornada internacional promoguda per Lefthanders International, Inc. i Left handers Club per donar a conèixer i ajudar a reduir les dificultats que troben les persones esquerranes en una societat predominantment dretana, com haver de fer servir eines pensades per a dretans i diverses situacions de discriminació i fins i tot assetjament.

El 13 d’agost de 1961 Alemanya de l’Est començà a construir el mur de Berlín per evitar els intents de fugir creuant el teló d’acer. Fins al setembre de 1961, 85 homes de les forces de seguretat mobilitzades desertaren i van fugir cap a Berlín Oest, i 400 ciutadans i ciutadanes van aconseguir arribar a l’oest (de 400 que ho van provar).

PUBLICITAT
Fauna dins Sant Vicenç. Foto: Jaume Reinés
Antònia Ferrer Vara
“Lo jorn a por de perdre sa claror”. Foto: Andreu Salom

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT