BON DIA, POLLENÇA

398
Justyna Owczarska

Avui som dimecres 12 d’agost dia de santa Hilària i Sant Herculà.

Avui s’han acabat les alertes per calor a totes les illes. I és que, de fet, ens hem aixecat amb el cel tapat i amb niguls mitjans i alts. A més, com hem vist aquest matí a Pollença, pot haver-hi qualque brusca ocasional. En conseqüència les temperatures nocturnes continuen altes, però les diurnes han baixat lleugerament. Vent fluix de component est girant a sud l’horabaixa.

Avui 12 d’agost es el internacional de joventut, declarat així per la ONU l’any 1999. Amb aquesta celebració se cerca aconseguir la participació dels joves en tots els àmbits de la societat, per solucionar els desafiaments a què la joventut s’enfronta cada dia.

El 12 d’agost de 1932 va haver-hi una manifetsació a la plaça de Cort de Palma d’adhesió a la II República. I el mateix dia de 1984 començaren els Jocs Olímpics de Los Angeles, amb el boicot dels països de l’est, en resposta al boicot que van liderar els americans en els anteriors jocs celebrades a Moscou.

PUBLICITAT
Xesca Serra
Sa Pedra de s’Ase, Banyalbufar. Foto: Andreu Salom
Cap de Pinar. Foto: Josep Ramon Mir

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT