BON DIA, POLLENÇA

581
Foto: Maria Cerdà Salas

Avui som dilluns, 10 d’agost, dia de Sant Llorenç. Però tot i que avui ja es podran veure les seves llàgrimes, els millors d’enguany per veure la pluja d’estels de les Perseides serà entre l’11 i el 13 d’agost.

Segons l’AEMET seguim avui amb els dies de sol, molta calor. De fet avui, per primera vegada els darrers dies l’alerta groga per temperatures elevades afecta directament al nord de Mallorca. Arribarem als 36 graus a l’ombra i l’alerta groga es mantindrà fins a les 19 hores.Tot i que hi haurà bon temps per anar a la platja, el vent bufarà amb una mica més d’intensitat que els dies anteriors. Serà de component est les primeres hores del dia i cap al migdia girarà a sud.

Avui és un bon dia per no fer res, i fer-ho amb motiu. I és que avui 10 d’agost és el dia Mundial de la Peresa. El Dia Mundial de la Peresa va neixer el 1985 a un municipi colombià, Itagüí, com a acte de protesta pels dèficits que presentava la localitat pel que fa a inversió pública per a actes culturals, festes populars o festivals artístics i més, en contraposició a el Dia Mundial de l’ treball. Cada any aquesta celebració s’escampa a més països i serveix per fer front, encara que sigui per un dia, a la vida moderna, estressada i rutinària en la qual vivim. En aquest petit poble Colòmbia, els veïns es solen vestir en pijama, treure els llits i hamaques al carrer per reivindicar el seu dret a l’oci i al descans.

Antonia Ferrer Vara
Francesca Coll Torres
Llorenç Jordà
S’arenalet d’Albarca. Andreu Salom
Xesca Serra

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

PUBLICITAT

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

També et pot interessar