BON DIA, POLLENÇA

476
Bon dia des del Puig Tomir! Foto: Michael L. Muller

Avui som diumenge 9 d’agost, dia de sant Romà.

L’AEMET informa que avui es un bon dia per fregir un ou a sobre el capó del cotxe. L’alerta groga per altes temperatures que ahir ja afectava al pla de Mallorca, a Eivissa i a Formentera, avui s’escampa també a Menorca. És a dir, només ens salvam les zones de costa de Mallorca. Tot i això aquí les temperatures arribaran als 33 graus a l’ombra. Bon dia per anar a la platja o en barca, l’onatge serà fluix a totes les platges, inclòs Cala San Vicenç.

El 9 d’agost és el Dia dels Pobles Indígenes. Segons les Nacions Unides, existeixen al voltant de 476 milions d’indígenes vivint a 90 països. Representen poc més del 5% de la població mundial i, no obstant això, es troben entre las poblacions més desfavorides i vulnerables representant el 15 per cent dels més pobres.

El 9 d’agost de 1945, és va llençar la segona bomba atòmica sobre la ciutat de Nagasaki provocant 40.000 morts i 60.000 ferits. El 9 d’agost de 1992 es clausuren els Jocs Olímpics de la XXV olimpíada a Barcelona.

PUBLICITAT

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Xesca Serra
Wendy Toneman
Biel Baucells
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT