BON DIA, POLLENÇA

494
Wendy Toneman

Avui som dissabte 8 d’agost dia de sant Domenec, fundador de l’orde dels Predicadors, o més coneguts com a Dominics.

L’AEMET informa que que la cosa comença a ser ben calenta, si no ho era ja. Tot el pla de Mallorca, així com les illes de Eivissa i Formentera estan en alerta groga per altes temperatures que poden arribar als 36 graus a l’ombra. A Pollença la temperatura arribarà als 34 i el cel estarà ben destapat. Però les temperatures continuen pujant al manco fins dilluns. Bufa un vent fluixet de Tramuntana.

El 8 d’agost és el Dia Internacional del Moix, i per això avui comença el Congres Felí Internacional de la Societat Internacional de Medicina Felina (ISFM) que es fa de forma virtual. I un dels temes que es debatrà serà com combatre l’estrès dels moixos, un dels grans reptes al qual que enfronten els veterinaris aquest 2020, donades les circumstancies tan particulars que ha generat la pandemia del coronavirus. Degut al confinament em passat molt més temps del que era habitual amb els nostres cussos i moixos, que han estat de gran ajuda. De fet, una investigació ha desvetllat que el 98% dels Espanyols que varen viure durant el confinament amb les seves mascotes afirmen que la seva companyia els va fer sentir-se feliços.

Un 8 d’agost de 1974, El president dels Estats Units, Richard Nixon, anuncia públicament per televisió la seva renúncia com a resultat de l’escàndol Watergate. I l’any 2008 començaren els Jocs Olímpics de Pequín (Xina).

PUBLICITAT

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Andreu Salom
Biel Baucells
Antònia Ferrer Vara

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT