BON DIA, POLLENÇA

200
Foto: Xesca Serra.

Avui som dissabte 18 de juliol, dia de santa Martina.

L’AEMET informa que predominarà el cel poc ennuvolat amb núvols d’evolució diürna, no es descarta alguna precipitació feble i ocasions el capvespre. Temperatures nocturnes sense canvis i diürnes en lleuger ascens. Vent fluix amb embat a vorera de mar.

El 18 de juliol és el Dia Internacional de Nelson Mandela, com a reconeixement a les aportacions de l’ex-president de Sud-Àfrica en matèria de cultura de la pau i la llibertat. L’objectiu d’aquesta data és demostrar que cada persona pot esser el detonant d’un gran canvi dins les seves comunitats, tan sols en realitzar accions senzilles, com ensenyar arts o esports als infants, crear un alberg per als necessitats o crear un centre per acumular medicines, per ajudar els malalts amb pocs recursos.

I és que un 18 de julioll de 1918 va néixer Nelson Mandela, premi Nobel de la Pau i símbol de lluita contra l’Aparheid. Per a qui, “Eradicar la pobresa no és un acte de caritat, és un acte de justícia”.

PUBLICITAT
Foto: Maria Llitrà.
Foto: Biel Vives.
Foto: Justyna Owczarska.
Creu del Roser Vell. Foto: Susana A. Fernández.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

També et pot interessar