BON DIA, POLLENÇA

193
Foto: Joan Rotger Buades.

Avui és dissabte, 11 de setembre, dia de sant Jacint.

Segons l’AEMET, predominarà el cel poc ennuvolat amb algun interval de núvols alts. Durant el capvespre creixeran núvols d’evolució amb algun ruixat aïllat i acompanyat de tempesta a l’interior de l’illa. Brumes matineres. Temperatures nocturnes en descens i diürnes amb pocs canvis o en ascens. Vent fluix variable amb brises costaneres.

El segon dissabte del mes de setembre se celebra el Dia Mundial dels Primers Auxilis. La intenció principal d’aquest dia és convidar els governs de tot el món a divulgar la pràctica i tècniques de primers auxilis, a fi de preparar la població amb coneixements bàsics davant l’ocurrència d’una emergència fins a rebre assistència mèdica i d’aquesta manera salvar vides.

Un 11 de setembre de 2001, fa 20 anys, hi va haver els atemptats de l’11-S contra les Torres Bessones del World Trade Center de Nova York i contra el Pentàgon a Washington, per part d’Al Qaeda. Més de 3.000 persones varen perdre la vida arran d’aquests atemptats.

PUBLICITAT
Foto: Helena Bellini.
Ja gairebé s’acaba l’estiu i, com no, tambñe el temps de les figues. Foto: Maria Bota Alemany.
Foto: Norma Mario.
Foto: Pere Llobera.
Pueblo… bonito? Foto: J.M.O.
Seu de l’Institut d’Estudis Catalans. Foto: Andreu Salom.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

També et pot interessar