BON DIA, POLLENÇA

197

Avui és divendres, 10 de setembre, dia de sant Nicolau de Tolentino.

Segons l’AEMET, hi haurà intervals de núvols amb ruixats ocasionals i dispersos que podran ser localmetn forts i anar acompanyats de tempesta. El capvespre s’aclarirà. Temperatures en descens, especialmetn les diürnes. Vent de component nord en general fluix amb brises constaneres al sud de l’illa, el capvespre.

El 10 de setembre és el Dia Mundial per a la Prevenció del Suïcidi, l’objecitu del qual és conscienciar a nivell mundial que el suïcidi es pot prevenir.

El suïcidi és un esdeveniment que afecta de manera global les famílies, les comunitats i els països. A nivell mundial, se suïciden cada any gairebé un milió de persones, la qual cosa equival a una persona cada 40 segons. A més a més, per cada mort per suïcidi s’estima que hi ha 20 intents. Una altra dada preocupant és que el suïcidi constitueix la segona causa de mort en el grup de 15 a 29 anys.

PUBLICITAT

Cal tenir en compte que cada vida perduda representa un amic, pare, fill, padrí o company d’algú. Per cada suïcidi produït moltes persones del seu entorn pateixen les conseqüències.

Viento en popa, a roda vela. Foto: Juan Mora.
Foto: Maria Cerdà Salas.
Cala Bóquer. Foto: Andreu Salom.
Una posta de Sol és poesia, encara que no estigui escrit en un llibre. Foti: Maria Bota Alemany.
Foto: Tonina Reig.
Foto: Catalina Oliver Ferragut.
Foto: Helena Bellini.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

També et pot interessar