BON DIA, POLLENÇA

249

Avui és dissabte, 4 de setembre, dia de la Mare de Déu de la Consolació.

Segons l’AEMET, predominarà el cel poc ennuvolat amb núvols d’evolució diürna que poden ocasionar algun ruixat aïllat. Brumes matineres. Temperatures en descens. Vent de component nord fluix, amb brises costaneres el capvespre.

El 4 de setembre és el Dia Mundial de la Salut Sexual, una data amb la qual es vol conscienciar la població sobre la promoció dels drets sexuals, la diversitat sexual, així com la salut sexual i reproductiva amb plaer, sense discriminació ni riscos.

A l’hora s’aprofita per divulgar informació sobre els factors de risc, les malalties de transmissió sexual i contagis, així com les precaucions pertinents per a una vida sexual saludable.

PUBLICITAT

Un 4 de setembre de 1967, es va crear a Bons Aires (Argentina) el grup d’instruments informals Les Luthiers, pels seus integrants Gerardo Masana, Marcos Mundstock, Jorge Maronna i Daniel Rabinovich.

Cavall Bernat vist des del Moll. Foto: Catalina Oliver.
Foto: Christian Mir.
Foto: Joana Ma. Rubert March.
Foto: Maria Bota Alemany.
Foto: Norma Mario.
Foto: Helena Bellini.
Balances de mercat. Foto: Pere Llobera.


Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT