BON DIA, POLLENÇA

165
Primera foto del dia! Foto: Maria Cerdà Salas

Avui és divendres 6 d’agost, dia de sant Salvador.

Segons l’AEMET, el cel estarà clar amb calitja i intervals de núvols baixos fins al matí. Temperatures nocturnes amb pocs canvis i diürnes en lleuger ascens. Vent de component sud en general fluix i embat a vorera de mar.

El primer divendres d’agost, o sigui avui, és el Dia Internacional de la Cervesa, una de les begudes més antigues de la Humanitat. De fet, els primers indicis de l’elaboració de cerveza daten dels sumeris a la Baixa Mesopotàmia, cap allà el 4.000 aC. L’elaboraven a base d’ordi. Posteriorment l’Imperi Babilònic va perfeccionar la fabricació de cervesa.

La primera recepta de cervesa que es coneix es troba al Codi de Hamurabi, el conjunt de lleis més antic que es conserva, precisament creat a l’antiga Mesopotàmia.

PUBLICITAT

Els egipcis feien la cervesa mesclant-la amb mel, dàtils i canyella. La cervesa va passar per totes les civilitzacions: grecs, romans, germànics.

Un 6 d’agost de 1945, els Estats Units d’Amèrica realitza el primer bombardeig atòmic de la història de la Humanitat, a Hiroshima (Japó), convertint-se en l’únic país del món en la història que ha utilitzat armes atòmicas dsmunt una població civil. Dies després varen bombardejar també Nagasaki.

La Victoria. Foto: Andreu Salom
Colonia de Sant Jordi. Foto: Pere Llobera “Morou”
Bon dia Port de Pollença! Foto: Norma mario
Foto: Nino Moreno

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT