BON DIA, POLLENÇA

198
Francesca Torres

Avui és dijous, 29 de juliol, dia de Santa Marta, patrona de les cuineres, les mestresses de casa, bugaderes i dels hostalers.

Segons l’AEMET, el cel estarà poc ennuvolat i les temperatures nocturnes es mantindran amb pocs canvis. Això sí, les diürnes pujaran. El vent bufarà del nord-est en general fluix amb brises costaneres, tendint a la nit a component sud.

El 29 de juliol és el Dia Internacional del Tigre. Així es va declarar durant la Cimera del Tigre, que va tenir lloc a Rússia l’any 2010, Any del Tigre segons la cultura xinesa. Aquesta iniciativa va sorgir del fins llavors Primer Ministre de Rússia, avui dia President del país Vladimir Putin. Qui va congregar als líders dels 13 països que encara compten amb població de tigres en estat de llibertat.

Un 29 de juliol de 1954 a Londres, es publica per primera vegada La comunitat de l’anell, de l’escriptor britànic J. R. R. Tolkien (1892-1973). La primera part del Senyor dels Anells. Es calcula que de llavors ençà s’han venut més de 150 milions de còpies de la trilogia.

PUBLICITAT
La cuculla de Fartàritx. Foto: Andreu Salom
Golf Pollença. Foto: Catalina Oliver
Bon dia. Foto: Tonina Reig
Bon dia. Foto: Norma Mario

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT