BON DIA, POLLENÇA

195
Núvols de calor. Foto: Xesca Serra

Avui és dimecres, 28 de juliol, dia de Santa Caterina Thomàs.

Segons l’AEMET, avui tindrem cel poc nuvolós o buidat. Temperatures amb pocs canvis, o en ascens les diürnes al sud de l’illa. Vent de l’est i nord-est en general fluix, amb brises costaneres en l’oest de l’illa.

Des de l’any 2008, l’Organització Mundial de la Salut (OMS) celebra cada 28 de juliol el Dia Mundial contra l’Hepatitis Vírica. S’estima que l’any 2015 hi havia aproximadament 250 milions de casos d’hepatitis B en el món, principalment en països com Àfrica subsahariana, Àsia i les illes del Pacífic. Encara que avui dia també ha proliferat aquesta afecció en regions d’Amèrica del Sud, les zones sud d’Europa central i oriental, Àsia i el Mitjà Orient. Amb la celebració d’aquest dia, l’OMS s’ha plantejat aconseguir diversos objectius a nivell mundial, entre els quals es troba, el reduir en un 90% la probabilitat de noves infeccions d’hepatitis.

El 28 de juliol de 1989 Dionisio Rodríguez Martín, àlies “El Dioni”, robà 298 milions de pessetes (gairebé 2 milions d’euros) de l’furgó blindat que custodiava de l’empresa Candi.

PUBLICITAT

També el 28 de juliol, però de 1991, el ciclista Miguel Indurain guanyà la 78 edició de l’Tour de França, primera de les cinc consecutives que s’adjudicaria.

Foto: Joan Rotger
Bon dia. Foto: Norma Mario
Bon dia. Foto: Nino Moreno
Bon día Pollença 😍❤️🖤. Foto: Maria Bota
Torre de Sa Pedrissa, Deià. Foto: Andreu Salom

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT