BON DIA, POLLENÇA

220

Avui és dimecres, 14 de juliol, dia de sant Camil.

Segons l’AEMET, hi haurà intervals de núvols. Tampoc no es descarta alguna precipitació feble ocasional el capvespre al nord de l’illa. Temperatures nocturnes en lleuger descens i diürnes sense canvis o en lleuger ascens. Vent de direcció variable amb brises costaneres.

El 14 de juliol és el Dia Internacional de l’Auxiliar d’Infermeria, per destacar la lloable tasca i compromís d’aquests professionals essencials de la salut, durant l’hospitalització i recuperació dels pacients.

Menció especail mereixen pel seu treball social i institucional durant la pandèmia per la covid-19, degut al risc que implica estar a primera línia d’atenció sanitària, en la cura de pacients i residents.

PUBLICITAT

Per altra banda, la creació d’aquesta efemèride pretén reivindicar els drets laborals i necessitats d’aquests treballadors fonamentals de la salut.

Un 14 de juliol de 2016, hi va haver un atemptat terrorista a Niza (França). Un camió va atropellar multitud de persoens que celebraven la Festa Nacional de França, causant 84 morts i més de 50 ferits.

Foto: Andreu Salom.
Des del Vlub de Golf Pollença. Foto: Catalina Oliver.
Foto: Joan Ramon Bosch Cerdà.
Foto: Joana Maria Rubert March.
Illa de Formentor, punta Avançada, Tomir i Puig Major. Foto: Pere Llobera.
Foto: Montserrat Gutiérrez Seguí.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT