BON DIA, POLLENÇA

161
Foto: Joan Rotger Buades.

Avui és dimecres 7 de juliol, dia de sant Fermí.

Segons l’AEMET avui hi haurà predomini de cel poc ennuvolat tendint a intervals ennuvolats cap al migdia sense descartar alguna precipitació feble i ocasional que podria anar acompanyada de fang. Temperatures nocturnes en ascens i diürnes en descens, localment notable en el nord de l’illa, i en lleuger ascens en el sud. Vent de nord-est amb brises costaneres al sud de l’illa a la tarda.

El 7 de juliol és el dia mundia del cacau. El 7 de juliol de l’any 2010, l’Organització Internacional de Productors de Cacau i l’Acadèmia Francesa dels Mestres Xocolaters i Confiters li van atorgar aquesta distinció per honrar les seves propietats i beneficis.

Europa és el major consumidor de xocolata al món, amb més d’1.2 milió de tones a l’any i els Estats Units, amb prop de 0.4 milions als l’any, amb la diferència que els nord-americans celebren el Dia Internacional de la Xocolata el 13 de setembre, en homenatge a l’natalici de Roald Dahl, creador de ‘Charlie i la Fàbrica de Xocolata.

PUBLICITAT

El 7 de juliol de 1977 el grup mallorquí Terra i Llibertat ocupa pacíficament l’illa verge de sa Dragonera (Illes Balears), intentant amb aquesta acció evitar la urbanització de l’illot.

Quina calor! aaiguaaa!!! Foto: Toni Campomar.
Foto: Antònia Ferrer Vara.
Foto: Nino Moreno.
Foto: Norma Mario.
Son Real. Foto: Andreu Salom.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

També et pot interessar