BON DIA, POLLENÇA

148
Arbre lluminós. Foto: Catalina Oliver.

Avui és dimecres 23 de juny, dia de sant Josep Calasso.

Segons l’AEMET, hi haurà intervals de núvols amb algun ruixat ocasiona acompanyat de tempesta, amb tendència durant el capvespre a cel poc ennuvolat. Temperatures nocturnes amb pocs canvis i diürnes en descens. Vent del nordest fluix, amb brises costaneres el capvespre.

El 23 de juny és el Dia internacional de les Vídues, una data oficial promulgaa per l’ONU i que tracta de paliar els problemes relacionats amb la viudedad a tot el món. Tal vegada si vius en una societat avançada no pensis que, en altres llocs del món, el fet de quedar-te vídua s’associi en una sèrie de conseqüències greus que afecten la vida de les dones i dels seus fills.

La pèrdua irreparable d’un company de vida i cap de família és una experiència dura d’afrontar per a les dones en el món. A països en vies de desenvolupament i amb elevats nivells de pobresa la viudedad està envoltada d’estigmes, falses creences, discriminació i abusos contra les vídues, vulnerant els drets humans i la satisfacció de les seves necessitats bàsiques per seguir sostenint les seves famílies.

PUBLICITAT
Foto: Andreu Salom.
Foto: Carmen Prados.
Espanta ocells amb mascareta. Foto: Pere Llobera.
Foto: Helena Bellini.
Foto: Joan Rotger Buades.
Neteja. Foto: Norma Mario.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT