BON DIA, POLLENÇA

196
Foto: Joan Rotger Buades.

Avui és dimecres 26 de maig, dia de sant Felip Neri.

Segons l’AEMET, el cel estarà clar amb intervals de núvols alts. Temperatures nocturnes sense canvis o en descens i diürnes sense canvis o en ascens. Vent de l’est i nordest en general fluix.

Avui, 26 de maig, coincidint amb la Lluna Plena se celebra el Dia de Vesak, una data reconeguda per Nacions Unides com el dia més sagrat per a milions de budistes en el món, ja que coincideix amb el naixement de Buda fa més de 2.500 anys, el 623 a. C.

A més a més, també es diu que va ser el dia del pleniluni de maig quan Buda va assolir la il·luminació i també el dia de la seva mort als 80 anys.

PUBLICITAT

Un 26 de maig de 1964 va néixer a Nova York el cantant i compositor Lenny Kravitz, l’estil retro del qual incorpora elements del blues, rock, soul, funk, reggae, hard rock, psychedelic, folk i balada.

A més de ser la veu principal i les de suport, sovint toca totes les guitarres, baix, bateria, teclats i percussió ell mateix quan enregistra. Lenny va guanyar el premi Grammy al Best Male Rock Vocal Performance, quatre anys seguits, de 1999 a 2002; i està situat en la 93a posició dels «100 millors artistes d’Hard Rock» de VH1.

Foto: Andreu Salom.
Foto: Christian Mir.
Foto: Norma Mario.
Foto: Veridiano García.
Vent. Foto: Xesca Serra.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT