BON DIA, POLLENÇA

188
Foto: Xesca Serra.

Avui és dimecres 19 de maig, dia de sant Pere Celestí.

Segons l’AEMET, estarà ennuvolat amb tendència als núvols alts a partir del capvespre. Temperatures nocturnes en ascens i diürnes en descens en el nord de l’illa i amb pocs canvis a la resta. Vent de l’est i del nordest.

El 19 de maig és el Dia Mundial del Metge de Família, una data per retre un merescut homenatge a aquells especialistes en Medicina de Familia i Comunitària que brinden assistència integral a les persones.

Un 19 de maig de 1948 va néixer la cantant, compositora, supermodel, productora i actriu jamaicana, Grace Jones. Ha treballat per a firmes com Yves St. Laurent i Kenzo, i va aparèixer a les portades de prestigioses revistes de moda com a Elle i Vogue.

PUBLICITAT

Com a cantant va aconseguir èxits notables amb Pull Up to the BumberPrivate LifeI’ve Seen that Face Before i Slave to the Rhythm. I, com a actriu, el 1985 va aparèixer en la pel·lícula de James Bond Panorama per matar com a May Day.

El 1999 Jones va ocupar el lloc 82 de les 100 Millors Dones del Rock and Roll de VH1 i, el 2008, va ser guardonada amb el premi Q Idol. Jones va influir en el moviment de transvestisme dels vuitanta. El desembre de 2016, la revista Billboard la va classificar en el lloc 40 com l’artista dance més reeixida de la història.

El cel prepara sorpreses. Foto: Andreu Salom.
Foto: Joan Rotger Buades.
Foto: Justyna Owczarska.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital